Bästa bloggen

Simba ligger i princip alltid på MIN sida. Eller MIG. Är inte det märkligt?

Jag tycker ju såklart att jag skriver den bästa bloggen. Mest för att…jag inte läser någon annans mer än undantagsvis. Och då rör det sig om tre bloggar som jag tittar in på kanske….tre ggr/år på två av dem och en kanske en gång/vecka. Den jag tittar mest på är den som spanar på andra bloggare och influencers. Men, jag känner oftast inte till de som spanas om så det blir mer sällan, och så tycker jag att det liksom tar för mycket onödig kraft från mig. Mest av allt lyssnar jag ju på P1.

Jag som älskar inredning har faktiskt sett mig mätt på bilder av ljuva hem. Här kan ni njuta av glasspapper på relativt dyrt tyg i zebramönstrat….Det finns väldigt mycket dyrare tyg har jag blivit varse…upp emot 20000kr/m. Och det använder jag mot maken för att rättfärdiga 3000kr/m. Smart va?

Idag har jag, för alla er där ute som vill hänga med i hur mitt liv löper på…..satt igång en vittvätt, sovit 15h efter gårdagens möte, plockat i och ur en diskmaskin, varit en sväng till återvinningen, köpt lite mjölk och falukorv, en säck jord (även om 5 kostade 200kr) och sen bara satt mig i solen för att hämta kraft, samla tankarna och visa upp hur avslappade några i hushållet är.

Sjuk son som ändå orkar se saker utan att somna. Här på vad jag tror är en asdyr kudde från Timorous Beasties i en soffa som heter Lilla Paradiset av Kerstin Hörlin från NK. Bakom rottingstol från 1800-talet (jag har fyra hela och fyra väldigt trasiga som jag i ett anfall av hybris trodde jag skulle klä om på en dag eller två…)

Jag har också talat med kuratorn från rehab förresten…hon kollade upp hur det låg till med arbetsträning/sjukskrivning om man arbetar deltid osv. Hon är helt fantastiskt duktig Julia, verkligen, vilket jäkla jobb hon gör för mig. Väldigt viktig och trevlig person.

Avslappnat friskt barn innan skolan i Soffa Söderhamn från IKEA. Pappersskräp från billaddaren som installerades i måndags skymtar i bakgrunden och våra pimpiga dörrar i relief från Swedoor….och en rottingstol till från 1800-talet…Jo, katten ligger gärna på Edgar också.

Vad jag borde göra: träna, redigera ett manus, kanske förbereda lunch för sjukt barn, hänga den nu säkerligen tvättade tvätten….eller typ sova.

Bloggen har ändrat karaktär, jag vet. Men det beror på sjukdomen. Men snart ska jag väl blir friskare..hoppas jag. Ni kommer kunna läsa om mig, och kanske se rörliga bilder av mig i DN i helgen. Spännande va!?

Jag funderar återigen på sommarprat…typ Coviden stal mitt liv…dramatiskt va? Eller jag vet inte. ORKA. Och sen förlaget…det senaste, boken skulle ju marknadsföras….det låg på mig…jag är ju inte bra på det ens som frisk…så, vad gör man? Så här kanske?

Så ser den typ ut, lite suddig här…

https://www.bokus.com/bok/9789198642407/konsten-att-lara-andra-stada/?gclid=CjwKCAjwopWSBhB6EiwAjxmqDTEVnF_PqYxsXSjmaoWVHobdhGUb4O9HMhkZfZeJkzax–fCmf_K5xoCWAkQAvD_BwE

eller som ljudbok: https://www.bokus.com/bok/9788726695854/konsten-att-lara-andra-stada/?gclid=CjwKCAjwopWSBhB6EiwAjxmqDUUCSJUsePYYmJQ_mSwrrNxwtHHsbaWCcPO62M4G0w_uzHuZzy9W4RoCfboQAvD_BwE

och köps ofta ihop med….

Och så var det det där med deckarna….tre har jag kontrakt på. Marseillan (jag kallar den så men den heter Mordet i Marseillan) ska komma innan sommaren, sen ska del två, Sötman komma och sen tre…Force majeure. OJ vad med jobb…tänker ni, tänk vad JAG tänker…tur att jag skrev dem innan jag blev sjuk. Nu går det trögt bara att läsa dem….

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen