Fyra barn hemma…

Frukost idag. Blodapelsinjuice som jag köpte i ett misslyckats försök att göra Mimosas. Jag hade varken lust eller ork att hämta upp en flarra champagne och maken hade jour (har fortfarande) hela helgen….

Men å vad jag älskar att ha dem här, så många som möjligt och när Fanny kommer lagar hon ofta mat också. Men…hon öppnade dörren hela tiden….jag frös. Och hon svettades. Slutligen sa hon, hon mådde inte så bra. Och mamman (jag då) tog tempen på na´. 38 grader. Och vet ni…jag blir nästan GLAD! För det betyder att hon omöjligt kan åka buss och tunnelbana en timme in till stan. Så jag får ha henne här en natt till och så får jag pyssla om henne imorgon. Jag fick alltså pussa fyra barn godnatt ikväll, läsa Kalle Blomkvist så jag nästan slog knut på tungan (språket är faktiskt lite ålderdomligt trots att den inte är jättegammal) och massera två onda ryggar och Fannys nacke. In i det sista försökte hon plugga, hon är så arbetsam och duktig men hon orkade inte. Så istället gjorde hon egen pasta(!?) och fick lille Edgar till att forma pastan…helt otroligt va! Imorgon ska jag baka kärleksmums till dem. Hon kanske orkar med sina amaretto-konfettikakor vi talade om…vi får se hur hennes förkylning utvecklar sig. Jag hoppas på att få iväg alla barn i RÄTT tid och orka sticka klart tröjan jag freestylar med. kanske Fanny vill ha…Idag lyckades jag typ med det, sticka lite, ta en promenad, lyssna på Söndagsintervjun för sent….med hörlurar och gapskrattande rakt ut åt Jonatan Unge…och känna att om jag någonsin blir typ singel igen samtidigt som han är det så ska jag kasta mig över honom. Vi skulle ha SÅÅÅÅÅ kul ihop. Han gillar också Monty Python, Hasse och Tage och mest av allt Woody Allen, och så kan han nog behöva en nästan psykiater med erfarenheter från att skriva ut ångestdrabbade fort som fan från psykakuten….med mig som fru behöver man liksom inte det, eller psykoanalys. Jag är bra på det sättet….

Elvis med bruttorna.

Så har ni tråkigt lyssna på P1, och läs hans krönikor i Aftonbladet. Poddar är jag för gammal för, men säkert är det kul det med men jag är ingen poddlyssnare. Faktiskt har jag bara lyssnat på en enda podd i mitt liv och det är den som Rättspsyk spelat in…om galna mördare…ja, det är lite creepy kanske, men, jag älskar ju sånt, psykiatri och människors mörkaste mörker.

Vi lånade nästan en miljon för att få pool, trall, hönsgård mm….men sen svänger maken 180 grader (visserligen lite pga att inga hantverkare vill ta jobbet(!?) och nu ska han göra allt själv på lediga stunder….hittar jag släckt kalk kommer jag bli svettig.
Jag ryckte ut för att hålla ett spett….stylish non? Narkos/kirurgtröja från 80-talet, gummistövlar, Pippi-långstrumphängselklänning och en täckkappa….notera Ear-pods med Jonatan Unge i….

Nu, småprata med maken och försöka få någon ordning på vad hans plan med hålen är…eller….behöver jag vara orolig?Inez och en till tvåfärgad polo till mig, sen kanske bananasrestgarnskofta…?

Mycket beröm för bilderna i helgen. Det är Roger Turesson som tagit. Så vitt jag vet är han i Ukraina nu och fotar….jag tänker mycket på det. Vilket märkligt arbete…fotograf. Att åka till krig….hu. Jo, jag blev väldigt trött vid typ kvart i fem…-Gå å lägg dig vetja, sa alla…så jag somnade två timmar…WTF, är detta mitt nya jag…sova hela fakking tiden????
Någ i den här stilen vill jag ha….

Sov gott alla!

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen