Deckaren!

Jag glömmer liksom bort de övriga böckerna…men när jag googlade så jag att näst senaste har fem stjärnor…

Idag fick jag ett sms från PostNord, jag hade ett paket att hämta…min BOK! Hjälp! Den var klar tidigare än jag väntat! Så jag har postat ett gäng till testläsare och andra som bidragit till boken med rena kunskaper, inspiration, stöttande ord och såklart familjen.

Ett rejält paket.
Här har nu den. In the flesh!
Igår i kvällssolen framför EM.

Nu blir det värre…nu ska den ut till okända, som ska bedöma, det är otäckt. Och jag vet att jag inte hade all kraft som behövdes för att fixa finliret…men det ska komma till uppföljaren. Mitt mål är att skriva bättre och bättre för varje bok, såklart. Men, den är bra, det säger de som läst och vissa delar är tydligen jättebra. Så, nu är den snart ute. Några av er får en i brevlådan om inte alltför länge.

Det är omtumlande med böcker, så pass att jag fick huvudvärk faktiskt. Sinnesrörelse är inte helt okomplicerat för mig. Det skulle vara enklare om bara negativa händelser utlöste migränen…men det kan vara vad som helst. Att Armand Duplantis tar EM-guld, min brorson kommer med i TV-puckenlaget…och att en bok jag skrivit dimper ner.

3/8 av min familj…

Så är det. Nu ligger jag nerbäddad. Imorgon kanske jag läser en snutt för att fresta er… jo. Det ska jag nog förutsatt att värken är väck.

Kram och puss och tack!

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen