Marseillanrecension igen!!!

Jag vaknade väldigt tidigt inatt, ett barn kom vandrande, jag bytte säng, gick upp hade värk, tog medicin och sen…precis när man håller på att somna kom grönsaksleverans till caféet nedanför, halv sex…..! Jag blir galen på dem! Jag har mailat och mailat. Vi har talats vid, jag har mailat igen och nu har det hållit på över ett år…vareviga torsdag. Det är ju i sanning inte varje gång jag vaknar av det för jag är ju så sjukt trött men idag ilsknade jag till. de får en dag på sig att svara sen ska jag skicka det vidare till kommunen. de får nämligen inte störa de boende. Så var det med det. sen somnade jag nästan på vardagsrumsgolvet efter att ha lämnat barnen, så otroligt trött…märkligt. Nu har jag hämtat mig lite, den här fina recensionen väckte lite livslust i mig. Så nu sitter jag upp. Och sen fick jag en beställning på fem böcker till en bokcirkel så det är redan en väldigt bra dag tycker jag…hoppas de gillar. det är så känsligt att skriva böcker, man är som ett lackmuspapper, känner av vibbarna…ännu ingen som sågat!!! Det är fantastiskt!

Nu, vila lite till…jag är ganska lättuttröttbar så även roliga saker tär på mig…men, glad.

https://www.adlibris.com/se/bok/mordet-i-marseillan-9789189569386

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen