Skrivkramp

FullSizeRender-3
Detta ser väl välbalanserat ut?

 

 

Nej, det är inget jag verkar drabbas av, någonsin. Däremot är jag då och då rädd att inspirationen och kraften ska sina. Det går oftast över inom några minuter. Imorse hade jag tänkt skriva om mitt nya liv…meeeeen så läste jag DN och så kastades alla planer omkull.

Jag läste att man i USA har registrerat ett preparat, en injektionsvätska, som ska ta bort dubbelhakor….Mm det stämmer, för att folk ska få en käklinje. Det var jag ju bara tvungen att läsa om. Fast jag visste redan innan att jag skulle bli galen av det.

Vad har de då kommit på? Jo ett ämne som bryter ned cellmembraner (fosfolipider antar jag att detta angriper på något sätt) ska injiceras och förstöra fettcellerna. Ännu en quick fix som säkert kommer bli en fantastisk succé. Det är bara det att det även har allvarliga bieffekter (vilket ju är förståeligt när substansen bryter ned alla mänskliga cellers membraner) och måste injiceras upp till 50 gånger för bästa resultat. Mellan behandlingarna skulle man vänta en ansenlig tid. De varnar för att man absolut INTE ska injicera detta annat än på dubbelhakor (man förstår ju lockelsen i att skulptera hela kroppar här).

Jag tänker så här….Du har en eller flera dubbelhakor…det beror sannolikt på ditt ohälsosamma leverne. Du har då säkert andra kroppsliga symptom på detta, kanske metabola syndromet? Du har dessutom väldigt mycket pengar för att ens överväga detta (jag antar här att en injektion utförd av en på området specialiserad person är ganska kostsam och sen ta det x 6 under en månad) som du gärna lägger på att se snyggare ut i ansiktet. Du är beredd att riskera att få ett snett leende, nervskador i käken, svårt med styrkan i ansiktsmuskulaturen och att stickas i halsen med en nål upp till 50 gånger vid ett tillfälle. Det kan även bli svårt att svälja ordentligt….(här kanske den största effekten kan fås?)

Istället kanske du skulle överväga:

1) Äta lite mindre

2) Äta andra saker

3 ) Röra lite på dig, lägg pengarna på ett gympass med en personlig tränare?

4) Tänka lite längre än att hakans utseende är det viktigaste för dig. Den kommer sannolikt inte få dig att må bättre med dig själv, utan sannolikt få dig att må sämre.

 

Ja, det var dagens irritationsmoment. Nu ska jag ta en kopp kaffe, två medicintabletter, en mot trochanteriten (så jag kan hejda en eventuell artros i höften och en järntablett så jag slipper ha mjölksyra i hela kroppen) och ett glas färskpressad apelsinjuice för att bättra på upptaget av järnjonerna. Nutellamackan..den tar jag för att jag hört att den innehåller spår av nötter. Det ska ju vara jättenyttigt!

Över och ut, som vi säger här borta

 

 

 

 

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen