Nobelklänningar 2022

Drottningen spot on. Även om färgen ej är min, helt rätt modell, trendigt med nästan en påhängskjol. Älskar modellen och materialen. Hon rör sig så vackert också. Victoria går som om hon är på väg till en bio..och hennes klänning är gräslig. För stor, fel färg, grisskär, och sen, kolla fållen! den syns!!

Jag har bara tittat några få minuter. Men blixtkommentar här…mer kommer senare.

Prinsessan Sofia har en mycket snygg men kanske lite för blek kreation. Har bara sett ovandelen från Konserthuset men hon är i princip alltid snyggast klädd i kungahuset. Ebba Busch…för stora örhängen, Nooshi D ser så jävla sur ut att hon kanske borde stannat hemma? Gladast verkar talmannens fru vara…men bar hon svart? Det får man väl inte? Måste kolla mer vi 20. Stay tuned!

A

Update. Nu har jag sett nästan alla hedersgästernas klänningar och jag måste säga…vilken besvikelse! En enda klänning var speciell och det var den i guld med utklippta geometriska figurer. Nej TVÅ, värdinnans med vit topp och mörk kjol, väldigt classy! Nu ska de öppna 400 flaskor champagne! Skål! (Jo, kungens näsa är helt lila ser det ut som…matchar frun!)

Forts. Victoria Dyrings klänning klart snyggast. Gedins…är cool men vad hände med naglarna..? Och Kleopatraögon passade inte ihop med frackgothstilen.

Avslutningsvis 22.51.

Gillar! Ska man på Nobelfest, då ska man synas!
Udda par. Hon i svart pas comme il faut…
Älskar prinsesstårteblomster!
Älskar tyll ju, och balettrosa, och under ett annat sidentyg. Snyggt upp till midjan men sen tappar den det och blir konståkning. Sjalen…ja…vad ska man säga? Ful?
Älskar färgen, snittet, asymetrin. Håret, också kul!
Så jävla snygg!
Här värdinnan, vitt och marint.
Alltså, skålen i agar och vinäger… jättevackert men gott?
Färgerna! Älskar!

Förvånansvärt många bar svar av kvinnorna, det ska man undvika enligt ”regeln”. Kanske det är ett statement nu i svåra tider? Svart är ju snyggt men i så fall får man vara lite mer dramastisk än det jag såg. Och sen undrar jag varför den kvinnliga kemipristagaren fick frågor om sin läggning men Pääbo slapp undan….märkligt. För hon är ju där för att hon är superbegåvad, inte för att hon är kär i en kvinna…..

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen