Buhuuuuu

Vilka stackare alltså.

Jag såg ju första tre avsnitten, för att vara ”rättvis” eller vad man ska säga. De här två, Meghan och Harry…alltså, jag borde ju inte ge dem luft men det är lite guilty pleasure att se dem åma sig.

Den här Netflixproduktionen kan vara det sämsta jag sett, tre första avsnitten gick ju att se bara för att det var…komiskt…lite. Men igår skulle jag kika på del 4. Det var fan omöjligt. Meghan är helt olidlig. Hon verkar dessutom fullkomligt blåst. Hon hade aldrig kunnat aaaana att det skulle stå folk utmed vägarna när hon åkte förbi inför sitt bröllop…va? Vilken sten har hon bott under? Och det heter palace men det är SÅ TRÅNGT och LÅGT i tak att Oprah ba, ingen kunde aaaaana…hud hjälp mig!

I vilket fall, hon återkommer till att spela folklig och överraskad samtidigt som hon säger hur trevlig kung Charles är och hur mysigt och kul det var med drottningen, det var liksom som hennes farmor…jag kräks. De säger att de ska berätta SIN sanning…men jag fattar liksom inte vilken den är för Charles är trevlig, drottningen med…då återstår ju hans bror med fru och Camilla….är det de som varit elaka mot dem? Man blir inte klokare av detta.

Nej, jag kunde inte se klart faktiskt, livet är för kort och av recensionerna att döma är det verkligen inte värt det och de kan ha satt sina sista potatisar nu för någon mediasuccé blev det inte ens i USA.

Jag har frusit i en sporthall idag, testade vingarna lite och ställde upp som tävlingsläkare. Inget hände i princip vilket var tur för jag blev orimligt trött av att bara vara där. Jag fick lov att lämna innan sista matchen så jag hoppas ingen skadade sig då….Och det var nog sista gången jag hjälper till på ett tag, det är bra påfrestande med alla ljud även om det är roligt at komma ut. Nästa gång jag är i en fäkthall ska det vara jag som fäktas, det har jag nu sagt och jag fick verkligen lust att dra på mig mina vita kläder….och jag vill verkligen komma igång nu. Det håller inte att vara så här inaktiv!!!

Så, nya mål efter nyår, och det måste blir bra!!!

Solsken!
5 ägg i mitten av decmber känns som ren lyx!
Älskar snön!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen