Pörni hörrni

Se den, snälla för ER skull!!!

Jag har fått tips av min äldsta dotter om att jag MÅSTE se Pörni. Och jag har sagt, JA, jag SKA! Men jag kom mig aldrig för. Men i helgen kom dottern över för att vila ut lite efter 6 dagars skidresa till Åre…utan att kunna åka skidor(!). Nåväl. Vi började se Pörni och helt ärligt hörrni, den ÄR genial. Det kan vara det allra roligaste jag någonsin har sett. men inte bara skoj. Det är djupt allvar, tragik och alla möjliga mänskliga besvär men med den där eleganta tvisten som gör att man kan stå ut. Lite som när man garvar på akuten för att orka med allt elände…förlösande. Två scener sticker ut. En som inefattar en tågluff och ett hopp ned i havet. Timingen är perfekt. Och jag önskar just nu inget mer än ännu en säsong…och fred på jorden såklart, alltid fred på jorden, och död åt tyrannen osv. Men säsong 4 av Pörni skulle räcka väldigt långt!

Perfekt bild av min familj. Tylla skriker av frustration, Fanny kan poser, Edgar vill inte vara med…Frank bryr sig inte och jag skymmer maken….
Tylla som liten. Vilket barn har valkar ovanpå låren och överarmar…kanske alla. men ungen var verkligen sprängfylld!
Jag visar något för far min. I hemstickat och låneförkläde från Ekebyhovsslott, ni vet där de spelade in den där braiga julkalendern för nåt år sedan…
Där är hon igen, lilla Tyllabylla….ser ni at jag försökte matcha tröjan med ett loppat trähalsband!
Mäh, vilka bilder jag tar en passant…men så glad att få arbeta lite även om jag vill lägga mig innan 17…
Jag LÄNGTAR SÅ efter mitt orangeri och odlingssäsongen. Jag och dottern har bestämt att snickra växtstöd som detta för att odla bönor!

Se pöörni hörrni, gör det, jag kommer inte sluta tjata!!!

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen