Janne Andersson, oh my God!

Jag tror kanske att vi måste sluta analysera, ha uppsnack och intervjua alla idrottsmän och ledare nu. För det här, tar ju priset, fullständigt!

Och jag vet inte hur Viaplays expert tolkade Janne Andersson, om det skulle vara en antydan om rasism? Det var inte så jag tolkade det…utan jag tänkte att JA kanske menade att den killen Bojan inte hade erfarenhet av att leda lag eller vad katten som hände i rutan ….Men jag kan faktiskt själv tröttna på alla jävla expertkommentatorer och kontrafaktiska resonemang. Jag har börjat stänga av faktiskt och tittar bara på själva tävlingen för resten är jag HELT ointresserad av. Och om detta har jag skrivit tidigare. Adrenalin och testosteron är inte alltid en bra kombo men NU ska de analysera den här härdsmältan OCKSÅ!?! WTF!

De jag står ut med av experter är Ferry, Wiberg och sen Hård och en handfull till.

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen