Jag är med i tidningen…igen…

Jag fick en fråga på FB…av reportern på Mälaröarnas Nyheter….

Vi firar inte halloween men pga att vi har barn och finns till/har en bostad så kommer man utsättas för den här märkliga sk. högtiden. Två av barnen gick ut och tiggde godis, en ville men fick inte pga hade annat att göra som gick före. Vi handlade en jävla massa äckligt (ja faktiskt) godis och sen kom ingen….kanske de läst tidningen och avstod just vårt hus? Men, dagen innan kom faktiskt fyra ungar och då råkade vi ha lite godis. Bara det att ingen verkar veta exakt vilken dag man ska ge sig ut…säger ju något om hut dåligt förankrad just detta är. Jag har däremot köpt gravljus så det ska räcka till mina döda…och med lite tur orkar vi oss ända till Lindesberg i helgen….vi får se. Kanske båten får företräde…

Ett svar på “Jag är med i tidningen…igen…

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen