Swift och resten av eliten

Obegriplig offentlig utsmyckning

Jag läser att Ingrosso tog helikopter till Swifta konsert… ihop med bl. A zara Larsson, för att göra reklam för sitt eget smink.

jag frågade min äldsta son om han gillar Swofta musik, nån låt svarade han. Jag kan på rak arm ingen låt alls så hela den här hysterin är svårt att förstå och påminner om den som kom med Beatles…även där unga hysteriska tjejer…

i vilket fall, han sa något mer: Hon verkar inte vara en bra person.

jag blev förvånad och frågade varför, han sa: Hon flyger överallt. Tydligen är det som ett skämt att hon tar till privatjet mellan olika butiker… och det tror jag inte att t.ex Greta Thingelingberg skulle gilla.
grobianen Jan Emanuel flyger helikopter, Bianca…, smegma och Harry, ja riktigt rika/kända för det, flyger hit och dit medan det är så varmt i New Delhi att folk dör. Och nej, de verkar inte vara bra människor.

så kan vi bara sluta hylla dem, vara så imponerade av de överrika och istället ha mer bredd? För den här dyrkan vissa åtnjuter bara för att de har pengar… jisses alltså. Jag var imponerad av EN person, sjukt impad av Prince. En sån fantastisk talang, musikaliskt geni, en verklig stjärna som lyfta ANDRA! Som plötsligt dök upp på en lokal var i Minneapolis och jammade med ett stretande band… det är sånt jag beundrar.
nu hotellfrukost i Karlskrona och JA vi åkte elbil trots att vi faktiskt tycker det är hävligt krångligt och numera allt dyrare

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen