Hvdvrk

IMG_6378
En av barnens teckningar. Älskar den.

 

Jag hatar huvudvärk. Huvudvärk mer än fem dagar borde vara förbjudet. Jag är fan läkare, ska man behöva bli sjuk då? Jag har sex barn att ta hand om och som behöver ett leende minst en gång om dagen iallafall och jag kan säga att det sitter jävligt långt inne nu.

Vad i helvette!!!! Ska man behöva ha det så här? Jag kräver en förklaring, och jag vill inte höra att jag har en hjärntumör, för då får jag MER huvudvärk antagligen. Amputation är inte heller en framkomlig väg just vid detta tillfälle (eller kanske ändå…?)

Jag brer på med allt jag har här. Ta BORT den här högersidiga värken som verkar ha bitit sig fast i övre delen av orbitan NU och stick så långt bort det går med den. Jag kan inte sätta i mig mer alvedon, diklofenak och ipren. Hajja! Nästa steg får bli ren sprit så jag tuppar av!

Det räcker nu tack. Jag har förstått!!!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen