Överjag till salu

IMG_9148
Första september kom hösten. Med full kraft. Jag har inte hunnit leta efter mina skor, jag hoppades på en lite varsammare övergång.

Bantning hit och träning dit. Jag blir galen! Jag vet ju att jag inte ska äta farligheter och låta bli att träna, jag vet ALLT om detta faktiskt, likväl gör jag INGET åt detta. För jag HINNER INTE. Och det är faktiskt SANT! Dygnets minuter och sekunder räcker inte åt mig. Det har de inte gjort sedan jag fick mitt fjärde barn, det var sex år sedan nu i dagarna. Ödet som väntar mig är antagligen demens, lårbensbrott och liggsår. Om jag inte ändrar något radikalt nu.

Men vad ska till? För jag kan inte jobba mindre, då har jag inte råd att leva, jag kan inte vara vaken mer för då blir jag utmattad och jag kan inte sluta äta helt för då blir jag…..död om tre månader. Min lösning vore att få ett BÄTTRE betalt jobb som gör att jag inte behöver jobba så mycket. Men det är svårt att finna. Jag skulle då kunna gå ner i standard men vi är i princip så lågt på den skalan att det då skulle innebära att sälja bilen och då får jag plötsligt ännu mindre tid. Hur hur hur ska jag göra?

Jag får ge mig själv ett välbetalt jobb. Jag uppfinner en ny idiotsäker metod att gå ned i vikt. Jag uppfinner….Överjagsmetoden!

Det är ju genialt. För jag är den klokaste människan som många känner (eller hur F???) och jag har ett ENORMT överjag, så det räcker åt flera och gillar att vara sträng och peka med hela armen. Jag skojar inte här, jag tror faktiskt att jag har lösningen på problemet här.

 

IMG_9156
Å här sitter jag på min lunch och äter McLunch! Jag åt faktiskt inte pommes fritesen för där går även min gräns…jag åt kanske tio?

Upplägget är detta:

Överviktig person som har gott om pengar alternativt tycker att det är värt något att inte bli dement, benskör och maskstungen anlitar undertecknad för att styra om sitt liv.

Jag garanterar en viktnedgång på minst ett kilo per vecka mot att jag får obegränsade befogenheter och avlönas skäligt. (Det betyder ca 4000 kronor/dygn exklusive mat och logi). Jag kommer flytta in och se till att matvanor, motion och sömn sköts. Jag kommer även vara engagerad i den allmänna situationen kring ev. relationer och kan även ge tips i andra sammanhang, klädval, jobbrelaterade saker och inredning om så önskas. Även där vill jag ha carte blanche. Jag jobbar lite så, vill bestämma ALLT själv.

På detta sätt kommer man inte undan. En ettrig människa vid sin sida som säger:

-App, app, app varje gång en okynnesbulle är på väg att slinka ned, det är allt man behöver. (Nu kommer jag på att man senare kan prenumerera på mig vi telefonen, den appen ska ju såklart heta just App, App APP!)

För att förhindra kylskåpsätande under natten kommer min viloplats vara i köket, likt Askungen men framför kylskåpet alternativt dörröppningen beroende på planlösning. Inte heller här är en öppen planlösning en god idé.

På detta sätt kan jag försörja mig bra under den korta tid som någon vettig människa skulle orka med mig och jag slipper också vara i mitt eget kaotiska liv. För alla de pengar jag tjänar kan jag ha en nanny och när jag blir entledigad kan jag resa med barn och make till ett väl valt hotell med strand i Karibien.

Så, nu behöver inga överviktiga människor misströsta, jag finns här, det är bara att maila! Lifemanagement.hardcore @ voltaire.se

IMG_9153
Sommar- och vårballerinorna får duga veckan ut. Jag kanske går direkt till gummistövlar rent av?

 

IMG_9158
En ”sovande” grävling hittade jag och äldste sonen på vår vandring genom allén till sopåtervinningen. Det var första gången för mig.
IMG_9159
Väl på sopstationen finner man detta. Jag har skrivit om det förr, detta tidsödande arbete som vi måste utföra. Som vissa så uppenbart skiter i. Det finns mer än ett fel med bilden. Den som ändå orkar köra sakerna hit verkar inte kunna läsa…PAPPERSFÖRPACKNINGAR står det. Inte samlat skräp i olika material. Vill man dumpa saker kanske man inte måste klämma in dem på uppenbart fel ställe? Jag träffade en lika upprörd och nästan lika barnrik kvinna där som upplyste mig om att i Skåne kan man minsann sortera. Där finns redan i hemsoporna olika kärl som man lämnar i sin egen sop. Jag har förstått att man gör så i Tyskland också. Hur kan inte SVERIGE ta ett samlat grepp här? För det ödas så mycket tid i hemmen på detta. Ha fyra kärl/ett stort per hushåll så slipper vi nog en hel del av detta trams. Jag ger snart upp och hivar allt i sopen. Miljöbrott? Jag dumpar det iallafall inte i skogen.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen