Tack maken för att jag fick chansen att uppleva denna vackra soluppgång.

IMG_9803
Det blev ändå en härlig dag. Ett av barnen var hemma, skolan stängd. Här de fantastiska koppartälten.

 

Det bästa av allt var att du klagade på att Jag väckte DIG för tidigt… Men så kan det gå när man lämnar sin väckarklocka (alltså vi är inte så omoderna att vi har väckarklockor på riktigt utan det var ju en telefon) vid sin hustrus öra och byter säng under natten.

Jag låg länge och funderade på om jag skulle  ignorera den och låta dig komma för sent till jobbet. Det hade varit det mest pedagogiska och avslappnade sättet att hantera detta. Jag hann ligga och fundera så länge på saken att jag slumrade till. Men slummern blev kort för du hade ställt in en påminnelse.
Trots att jag inte ville gå upp gjorde jag det, jag väckte dig försiktigt två gånger, gjorde iordning morgonmat till två av barnen och gick sedan in för att lämna en flaska. Jag petade lite på dig.

Då blir man tillrättavisad!?!
– Du måste ju inte väcka mig tio över sex för att jag ska hinna till dagis innan åtta!!!
Fullständig förbluffning hos mig medgav ändå ett rappt svar, och ett hårt kast av telefon mot säng…
– Så går det när man glömmer en ställd väckarklocka (återigen handlar det alltså    om en telefon) på sin frus kudde!

Jag undrar om han lärt sig något.

Med vänlig hälsning

Kvinnan som vaknar lätt, gärna innan fem, har svårt att somna om, haft migrän och smärtsam blefarit sedan i fredags.

 

IMG_9813
I den skumma belysningen kan man ändå skönja en cykelpump. Maken bär ansvaret för att den ständigt snubblas över. Här är den strategiskt placerad utanför dörren vilken han befinner sig bakom. Katten är en bonus.
IMG_9814
Maken fattade inte den första hinten. Nu får han vakna med den förbenade pumpen. Och ja, det kan verka som mer jobb att flytta den efter honom men det ger mig ett NÖJE!! Sådana är minsann inte lättfångade här!
IMG_9812
Får jag presentera, Illbattingen!! Ni får läsa mer om det imorgon. Om jag inte somnzzzzzzzzzzzzz

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen