Återhållsamhet, en dygd som jag tog ett rejält avsteg ifrån idag….

IMG_2034
Mycket avskalat och väldigt snyggt!

Jag skrev ju tidigare om en butik jag swishade förbi. Idag tog jag mig dit, i lugn och ro.

Jag är ju inte en shoppare, även om jag kanske har varit det och rent av ÄR det men hålls tillbaka av miljösamvete och ekonomi. Tanken är att allt ska passa ihop, det är hållbart både vad gäller miljö och stil. Färgerna är koordinerade för att passa ihop och man ska inte behöva tänka så mycket.  Många pratar om basplagg i garderoben…här har ni en hel kollektion med basplagg tycker jag. Lätta att kombinera, modeller som är tidlösa och material som tål att användas.Precis vad jag behöver med andra ord.

Katarina Waldenström blog Här kan ni läsa mer om filosofin bakom detta! Vackra bilder utlovas!

FullSizeRender
Jag blev helt betagen i konsten också, den som ska fylla ett tomrum. Men för tillfället lever jag helt utan tomrum, vi har mer….knökfullt!

 

IMG_2027
Mullvad kallar jag det…men det heter något annat egentligen. Jag köpte iallafall velourbrallorna, kan ni tänka er, jag som egentligen hatar hemmakläder! maken älskade som jag misstänkte. Han förlät hela inköpet direkt!;)
IMG_2029
Jag tog med mig två saker in i provrummet…

 

IMG_2030
Njae…S är ju inte riktigt min storlek.

 

FullSizeRender
M, satt mycket bättre. Svart Tunic, check!

 

IMG_2032
Jag fick testa en grön…camo nästan. Bara för storlekens skull. Grön tröja check!

 

IMG_2037
Långsamt är det nya svarta, och det blir nog ännu tydligare snart…

 

IMG_2033
Designern bakom kläderna och konceptet är i botten fotograf. det syns verkligen. Så snyggt!

 

IMG_2024
Är ni i bromma blocks snart ska ni inte missa detta! Allt är menat att passa ihop, både i färg och from. Jag fick med mig svart, plommon, grönt och mullvadsfärgat hem. det hade kunnat bli mycket mer om jag hade varit mer stadd i kassa….

 

 

IMG_2036

Denna kvinna lyckades ordna så att jag fick hela fyra plagg med mig hem och en sjal (som jag på intet sätt lider brist på) med mig hem. En toppsäljare skulle jag säga!

 

IMG_2025
Så vackert!

  

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen