Breadface girl – eller hur man övertolkar saker

IMG_3823
Funkar skitbra som kudde. Pga stor näsa avstod jag från att rulla ansiktet i brödet. Jag har även buffrat med tre skivor för en angenämare upplevelse. För att inte slösa med mat lade jag tillbaka brödet i påsen….vi får se om maken märker någon skillnad. Tycker ni det var äckligt? Betänk då vad man som gift utsätter sig för vad gäller kroppskontakt. Jag tycker detta sorterar under helt normalt. PUNKT!

Jag ska fatta mig kort. Morgonens lugn kräver att JAG är överallt samtidigt. Maken fick sovmorgon fast han INTE förtjänar det. Endast JAG förtjänar det meeeen medelålders som jag är kan jag inte sova mer än sex timmar hur trött jag än är. Så jag lät honom sova i hopp om att jag någon gång får tillbaka för detta (jag hoppas ofta förgäves).

IMG_3810
Ha teknik som barnpassare…JA TACK! Jag älskar allt som underlättar mitt liv. Jag är öppen för en städrobot också. Eller en Nanny, butler eller hemsamarit. Oj, jag kanske rent av vill ha klassamhället tillbaka??? VA? Helt sjukt, det kanske är därför jag älskar Downton Abbey??? Jag är en översittare!

Jag hann iallafall läsa Fredrik strages analys, Artikeln! eller kanske mer rapport om det nya fenomenet breadfacing. Jag läste lite om det tidigare i veckan. Nej, det är fel och jag orkar inte sudda, jag såg henne trycka fejset i bröd. Jag fattade ingenting. INGENTING! Och alltså slutade jag titta/tänka/bry mig om detta.

IMG_3824
Tjejen som facear brödet är asiat. Kanske det är lättare då med en mindre utveckad näsrygg? Oooops var jag OPK nu? Men faktum är att vi ser olika ut beroende på ursprung. det kan man ju försöka förneka men så ÄR det. Noll värdering i detta, bara en betraktelse.

Det spekuleras i om det har en religiös, sexuell eller anarkistisk underton. Gör hon detta för att sätta ljuset på världens orättvisor? Vill hon påminna om hur Jesus delade bröd, är det en protest mot storföretagen, eller är hon en glutenälskare bara?

Jag hade låtit detta vara om jag inte igår såg halva På spåret. (Av oövervinnerlig trötthet somnade jag mitt i, efter att jag haft alla rätt på alla frågor inkl. Laterna magica, en för övrigt utmärkt bok av Ingemar Bergman. Jo, det sista jag minns var att Fredrik berättade om en bok av Lars Gyllensten som han skrivit på fyllan med en polare. Han reciterade helt omöjlig litteratur (poesi), bläckfiskar, stålsättande skor mm. Tydligen hade En akademiledamot kallat detta verk ”obestridligt intelligent”. Helt i linje med målande apor.

Kejsarens nya kläder, så intressant att vi är så lättlurade och ofta är det kännare som gör bort sig. Som Carl-jan när han uttalar sig om härtappat i finflaska och sedan blir SUR!!!!

Fånigt.

IMG_3805
Ensam uppe i exakt femton minuter. Då tände jag ljus och drack en kopp te. Mycket trevligt och kort.

Nu ska jag återgå till barnpassning, städning och matlagning. Men ikväll ska jag likt fågel Fenix resa mig ur askan och äta slottsmat. Jag återkommer som utlovat i detta ärende. Om jag kan ska jag Instagramma i realtid, men då måste jag gömma mig på toaletten för mina äldre släktingar tycker illa vara. Teknik, det passar ICKE på en middag. Jag håller med men för ER skull kan jag ljuga och smyga!;)

IMG_3807
Ibland glimrar det till i mitt Instagramflöde! Alltså inte MITT men det jag serveras baserat på vad jag gillat tidigare….

 

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen