Jääääävlar!

IMG_5551
Min superbegåvade (ja det är skrytsamt men icke desto mindre sant) dotter fick massor med blommor efter sin insats som Tinker Bell i Peter Pan i lördags. Hon skickade just denna bild som tack! Jag mitt ufo svarar, Åååå vad fina, har du gjort nya snittytor…bla bal. Det kanske faktiskt hennes pappa redan har sagt alternativt hon fattar själv…? Curling by sms. Måste sluta med det.

Idag klappade jag igenom helt. Jag är annars en optimist, även om jag framstår som en gnällkärring emellanåt. Men idag blev allt bara för mycket. Jag ska rada upp några saker som lett fram till det totala primalskriket:

Husbygget som tar tid.

Huset vi bor i som saknar el blad annat och isolering.

Idioter som skriver med versaler.

Idiot som försöker blåsa mig/oss.

Idioter som bryter sig in i vårt husbygge och förstör. (Kanske samma idioter som två gånger tidigare varit där och förstört).

Och så barn som vägrar vara normala/äta/sova/uppföra sig.

Den här jävla kroppen som inte fattar att den ska bli frisk nu och istället ger mig satans feber.

Det var det sista som fick bägaren att rinna över.

Jag fällde några tårar här där jag satt i mörkret på sängkanten och försökte natta två sovstrejkande barn.

Våra lettiska grannar som jag retat mig lite på för att de inte knutit sina soppåsar och kastat saker huller om buller istället för att sortera, kom in med sina enda krukväxter till oss mitt i ett storbråk. Jag skämdes ihjäl! Hon berättade på engelska att de ger upp nu, hon flyttar till sin bror. de har haft 8 grader i huset senaste fyra dagarna och vaknar av möss i sängen. De hade sex möss inalles där just nu….Jag erbjöd dem förgäves vår finfina jägarkatt men de hade packat ihop redan.

Nu kommer strömmen lite som det faller sig här. Vi flyttade ut igår när det gick ned till 15 grader. Mina föräldrar fick ta emot oss. en elektriker skickades ut som sa att det inte alls var samma fel som häromdagen utan en huvudsäkring längre bort som gått. Aha…! men det skulle vara bra om vi inte hade extraelementen (som vi fick i veckan för att kunna hålla värmen då det drar så fasligt från dörrar, fönster och golv…) på samtidigt som vi tvättar framöver. Nu är vattnet varm och lysena fungerar med routern och bredbandet kommer och går. Jag undrar hur det hänger ihop med att grannarna har NOLL ström. Så jag är lite orolig att det ska börja brinna. Det vore väl droppen ändå?

Jag har smsat elkillen som var här igår och frågat just det. Inget svar.

Jag har ringt polisen också idag och anmält att bus varit inne i vårt bygge och satt på vattnet. flera centimeter högt stod det på golvet idag på morgonen. Det är 125 kvadratmeter stort och det måste nog runnit ett tag….tröttsamt och vad som skadats vet vi inte än. Imorgon får de inspektera detta. Då  ska också Trygg Hansa ringas för att berätta detta. De hanterade vår brand i förra huset på ett utmärkt sätt, nu är jag rädd att de tror att det är OSS det är fel på. Tänk om det börjar brinna här med? Då kommer vi aldrig få teckna en försäkring igen, om vi överlever.

IMG_5548
Så här löser jag krångliga situationer en gång i halvåret. Notera misären, gamla stenhårda citroner och INGEN IS pga jävla elavbrott. Men världens bästa gin har vi! Bombay Sapphire, sjukt snygg! (Den kanske måste döpas om nu till Mumbai Sapphire när allt ska vara så himla rätt och riktigt? Skitnödigt är det!)

 

Så jag är trött, jag börjar tappa min positiva syn på andra människor och världen i stort. Jag tänker att det vore skönt att vara rik. Så man utan några problem kunde flytta in på ett hotell, skicka en toppadvokat på idioterna omkring (det ska jag nog ändå göra för vår försäkring täcker kostnaderna för det har jag kollat) och sen bara skita i alltihopa och äta hotellfrukost hela dagarna. Vägra lämna frukostbordet och läsa morgontidningen hela dagen och skicka alla till skolan i limousine….Det är nog fan meningen med livet. Att bli rik som ett troll och bete sig därefter.

Åh, jag har fått ett nytt mål i livet!!! Att bli skitrik!!! Hurra!!!!

 

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen