En oväntad vändning

Skärmavbild 2016-02-10 kl. 19.52.50
Tistlar i snapsmått. Fotot taget av Karin Foberg hemma hos mig för boken som slirig blev av.

Jag har just fått frågan om jag vill skriva för Stunder av lycka igen och tackat ja! Nya friska tag alltså! Detta kom lite oväntat men jag blev glad att få chansen att sprida ut mig över många fler läsare igen. Skribentstaben har utökats med ytterligare en författare. Matsorten. Recept på caneléer såg jag skymta förbi. Sådana är vanliga där vi bor på somrarna, kanske man ska ge sig på att baka några?

Jag kommer inte tappa stilen här på grund av detta. Bloggen är ju min högst personliga kanal ut i cybern och den är jag mycket förtjust i (er alltså). I samma stund (nästan) lyssnade jag på en repris av Spanarna och då nämndes ordet nudging som jag skrev om för Stunder tidigare. Därför delar jag detta här och nu. Nudging. Om jag inte minns fel renderade detta inlägg i argsinta kommentarer där. Och det verkar vara så, ju fler som läser desto fler troll, det är priset man betalar tydligen.

Hur som helst, jag önskar er en härlig lördag och framöver kommer mina mer samlade och genomtänkta uppslag hamna på en annan ort, men jag meddelar er här ändå!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen