Positiva tankar

IMG_9499
Just DO IT!

God morgon alla härliga människor! Den är lördagen den sista april. KUNGEN FYLLER ÅÅÅÅÅR! Åh vad härligt! Jag bara ääääälskar födelsedagar, särskilt om det är någon jag inte känner, aldrig har träffat eller så. Meeeen vet ni vad? Vi bor grannar!! Ja, det är helt sant, vi bor bara några hundra meter ifrån varandra. Vi har samma smak på boställe tydligen! Och det blir bättre, jag bor i hans HUUUUS! JO, helt sant, vi hyr ett radhus (arbetarbostad mer) i andra hand av honom. Så himla läckert! Vi har natur och allt! Solnedgång till och med! Jag ser just på soluppgången också! Wow, lucky me!

Jag vaknade härligt tidigt, innan halv sex faktiskt. Såååå himla skönt! Jag tänker att det är kroppens sätt att säga till mig: Anna, nu är du klar med det här, du ska UPP! För du har en HÄRLIG dag framför dig, fylld av supernajs grejer att göra. CARPE DIEM!

Och jag carpade diemen, jag blev liksom lite tvungen, hade tänkt vända mig om för att kyssa min härlige make god morgon men slog skallen i hans armbåge och ändrade mig lite.. Ha ha ha han är såååå himla härlig som vill ligga nära hela tiden. Älsk på den liksom!

Jag bara äääälskar att vi fått en helg tillsammans. Vi är såååå värda det. Och jag ska låta den vackre unge mannen sova, han har verkligen gjort sig förtjänt av det. Så himla trött är han. Det är därför han behöver vila sig i HEEEEEELA sängen.

IMG_9494
Märkligt att summan av ens areal i sängen är konstant.

Jag smög upp, tog min yogamatta för att riktigt hälsa solen välkommen, stängde alla dörrar och drog för gardiner så att det blev mörkt nog för maken att fortsätta vila sig.

Jag läste lite härliga smoothiesrecept, en inredningsblogg och sen funderade jag lite på att göra en frääääsch rawfood sallad och en energiboost juice till min och maken till lunch (läs pizza).

IMG_9500
Vi ser alltid till att ha riktigt mycket härlig C-vitaminboost hemma, jag blir så mycket piggare och starkare av det, barnen med. Ekologiskt och närodlat såklart! Speciellt bananen, citronen, vindruvorna och plommonet.

Såååååå, nu är jag så klar med rotlåset, jag har skrivit en lista på attgörasaker i min superhärliga anteckningsbok med fjäderpennan nu och om bara några minuter ska jag gå en 5 mils powerwalk, nu kan följa mig på Runkeeper!

Sååååå mycket energi! Hela den här dagen ska präglas av mindfullness. Jag ska vara NÄRVARANDE i varje steg av slipandet, packandet, städandet och eventuellt bärandet av tunga saker. Jag ska avsluta med ett varmt bad i vårt fantastiska nya badrum. Kanske ett glas bubbel får avsluta dagen (läs jag kommer antagligen drunkna full innan tolvslaget).

 

Så tlingeliiiing på er, nu ska jag ut och plantera om pelargonerna, Mårbacka såklart!

3 svar på “Positiva tankar

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen