I will survive

Jo, det kommer jag. Emellanåt känns det som om det ÄR nu det vänder eller kanske först om tre veckor? Då börjar nämligen min semester. Fram till dess ska jag arbeta…få se nu….24 dagar, av 28 möjliga. Men sen ska jag vara ledig i 21 dagar. Häftigt va?

Idag har huset och tomten fått sig en omgång, hela dagen, ända tills solen gick ned. Imorgon blir det strokeavdelningen igen. Jag börjar faktiskt tycka att det är lite roligt. Men såklart är det ju sorgligt, att folk får stroke alltså. Mitt tips till er:

Rök ej, motionera och ät inte så mycket fett. Som vanligt alltså. Sen kan kröken vara bra att avstå och så som vanligt ha rätt gener. Inget nytt under solen. Gör som Socialstyrelsen rekommenderar bara så har du en god chans att slippa bli sjuk. Bli inte för gammal heller, då ökar risken…men åh, det var ju min plan. Att bli skitgammal….kanske om jag är superhälsosam och joggar till jobbet??? Kanske. Inte imorgon iallafall.

Nu ska jag sussa och se klart första avsnittet av andra säsongens Shetland. Jag vill åka dit på skrivarresa känner jag. Såååå härlig natur. Och så värst många mord kan det väl inte begås där? Inte lika farligt som Midsummer iallafall…än.

Kram på er, be careful out there!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen