Maken finner sin kreativitet

IMG_1215
Jag tror att det bästa England gjort på matfronten (eller mat förresten?) är jamie Oliver men näst efter det kommer chips med salt i vinäger! Dessa Västkustchips är så fruktansvärt goda. De blir inte (tyvärr) som med andra chipssorter där man liksom tröttnar efter första näven och sedan äter lite mer bara för att jaga the magic dragon liksom. Här är det maximal tillfredställelse ända ner i botten på påsen. Tack England!

Idag var sista dagen på min vecka. Jag började den i o f s redan på söndagen så det blev fem dagar. Nästa arbetsvecka påbörjas på lördag ock sträcker sig till nästa fredag. Inte så roligt med bara en vilodag per vecka men nödvändigt just nu. Maken har tyvärr fått ta all VAb sedan början av våren, AT och vab/sjukdom är inte kompatibelt. Han skickar då små, som han tycker, uppmuntrande bilder på små projekt han startar. Igår var det en fågelholk (?) idag fick jag bilder på nya soffan och mina omtapetserade retrofåtöljer (som han igår sa att vi kanske inte behövde ha….

Jag vill inte verka ogin här, jag gillar ju när han tar initiativ i hemmet men det är ju detta med att slutföra det man påbörjat. Som det är nu har vi en brädhög direkt innanför ytterdörren och ett träskelett med tillhörande 5m lång skarvsladd och såklrt, ett par HERRSTRUMPOR!

 

Vi kommer från olika planeter och det är inte Mars och Venus, det är planeten PL400 och TRFW (the real fucking world).

IMG_1216
Ska man skratta eller gråta, vi har kommit tveksamt närmare att kunna sitta i den.
IMG_1217
Vid en första anblick tänker jag att den flaskan fyllt en funktion men inser senare att den bara ligger där, sedan imorse….
IMG_1218
Och slutligen en stilstudie i sockor, vilken komposition, så genomtänkt och väl utfört. Han kallar den Man at work med undertexten: Feet gets instantly warm when creativity strikes del ett i en serie om oräkneliga verk.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen