Andas genom vänster näsborre

IMG_1350
Utsikten är allt, allt är förlåtet när man kommer hem till detta.

 

Jag är ju tro det eller ej en inbiten optimist. Jag tror alltid att allt ska ordna sig. senaste året har fått mig att vackla lite. Jag har inte samma tillit till andra längre. Men nu känns det som om vi träffat helt rätt. En firma som är snabb, kommer när det utlovats, jobbar så effektivt att man nästan blir andfådd och som dessutom är trevliga!

 

IMG_1351
Här är den igen! Sol och luft i en underskön kombo.
IMG_1352
Vinklarna på huset är perfekta. Huset är snyggt ur så många olika vinklar. Sjukt nöjd trots alla motgångar på vägen.

 

Om jag ska ge något tips när det gäller att anlita folk eller inleda samarbeten, får du en olustig känsla, ABORT!

Jag hörde idag att svenska traktorer är så överlägsna alla andra. det beror på någon särskild manick som bara vi kan. Den gör att skopan blir lättare att styra ungefär. Vi har tvingats utveckla den för arbetskraft är så dyr i vårt land…. Vår markkille berättade att han var i USA och kollade in marknaden där och han häpnade, de är 30 år efter oss i utvecklingen där. MEN de kan ha fyra killar med en skyffel i oändlighet utan att det blir dyrare i slutändan. Om det är bra eller dåligt? You tell me! Vi behöver ju enkla jobb som bekant.

Jag har nu testat mig igenom tre olika typer och jag är mest bekväm med de arbetsamma, punktliga och välutrustade typerna, who gets shit done. För nu ser det faktiskt ut som om vi kommer få en gräsmatta innan sommaren är över. Och då började jag stressa kring detta i mitten av mars…alltid ute i god tid, inte som i en bokstavskombination utan som i: gillar förutseende.

En arborist kom också. han dansade med motorsågen över tallen som stormen Helga tod i december. Så var det med det liksom. Många har kollat på det trädet, lagt huvudet på sned och rynkat pannan. Ring en arborist sa jag till maken till slut och nu är det klart. Vill ni ha ved? kom och hämta!

Jag kanske låter bitter men det är bara för jag har förlorat så mycket pengar på kuppen, och jag har inte tid nog att arbeta igen dem utan att behöva arbeta veckans alla dagar OCH övertid. I sammanhanget kan vara värt att nämna att några av hantverkarna och byggarna har en hög med fina bilar som jag suktar efter men som inte är möjliga för en sån som jag att någonsin äga. Jag frågade på allavr om de hade plats för en lärningsgrävskopist….jag tror jag skulle ÄLSKA att sitta i en sådan high tech maskin och bara fräsa fram över land och skog.

Vi får se ut utmattad läkaryrket kan göra mig. Som de sa när vi började termin 8 (kirurgterminen), än är det inte för sent att byta bana…

Gokväll och fatta greppet nu Island, jag vet att ni KAN vinna detta över grodätarna!;)

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen