Nä nu j……

IMG_3460
Mitt på Söder kan man se detta. Notera ungen i endast mysbralla som tumlade omkring. Känns lite som här hemma….

Men hur ska man klara av att vara ihop med någon som inte förstååååår en? Om och om igen ber jag maken att läsa mitt bokmanus men nej. Han vill inte. Och därför måste jag om och om igen förklara saker för honom. Jag till och med bloggar ju om allt jag tänker och känner, vore han minsta intresserad kunde han ju surfa in här och mäta temperaturen så att säga….

Idag var jag på två möten, bra sådana! Och ett av dem tog mig till Nytorget. WOW! Det var några år sedan jag var där sist. Nu finns gågata, fina affärer (Marimekko, Nudie jeans och massa annat som jag inte minns namnen på) och så matställen! Vi satt på Urban Deli och åt jättegott för en i min värld liten penning, visserligen lunch men jag tycker mig bli skinnad på urtrista lunchhaken på Danderyds sjukhus och det är inte ens gott. Så full pott där!

En annan detalj är att man ser kändisar, några av mina favoriter var där idag. Tänk att de kan gå omkring bara så där utan att bli överlusade av fans! Ja, nu var det ju inte Peter Stormare eller Stellan Skarsgård för då hade jag nog lusat ner dem men ändå, folk som syns i burken.

IMG_3461
Här vare kändistätt! För mig är det inte lätt att hejda mig från att säga hej till folk jag känner igen. En kvinna 30 + kände jag verkligen igen….jag undrar om vi är kollegor? Eller har jag snott en pojkvän av henne någon gång…? Eller arbetar hon på TV????? En god natts sömn så kommer det väl. Kanske hon nu sitter och undrar detsamma om mig? Vem var den där underliga kvinnan som stirrade så på mig? Var den en Hollywoodkändis eller en Victoria´s secret modell? Svårt läge.
IMG_3456
En sån härlig affär! Och vilken skön kille som jobbade där! Jag frågade lite om en påse till strumporna jag köpte till maken av dåligt samvete. Lite osäkert för jag vet ju inget om deras miljötänk, kanske man skiter i det blå skåpet om man ber om en påse? men jag menade ju såklart en av PAPPER! Och så säger han: -Nej, men om du väntar någon minut, kanske sex så ordnar jag något…. Och så kommer han tillbaka med en urklippt jeansficka och lägger sockorna i!!! Stålenade! men nu när jag reflekterar över detta undrar jag vad det är för fel på mig som köper ÄNNU MER STRUMPOR åt karl som inte ska ha några alls…jag är en masochist!
IMG_3458
Coolt tycker jag! Man behöver inte en pappersindustrin längre, man kan bara recycla allt i evighet, amen!

Jag älskar att dimpa ned så där i ett annat sammanhang men det är skönt att komma hem till ”landet” också och          lufsa på i trädgården. Men OM jag skulle bo på Söder igen skulle jag vilja bo där, mitt i Hipsterbältet och gå ut i morgonrock för att intaga dagens första latte.

Nu ska jag vårda mig själv, vila, stretcha och ge maken ALL min kärlek…..han lovade att diska nämligen (vilket kommer bli urlätt för honom för jag har redan laddat maskinen).

IMG_3483
-Älskling, äääälskling! Vet du var om vi har nåra sånna klädrollers???? Maken som sa att om jag lägger upp den bilden (den valde jag bort detta är bild nr två i serien) så skiljer jag mig. -Döh! Jag som hoppas att ni ser hur fint jag har organiserat klädrollerssamlingen på den egenhändigt designade hållaiordningpåsmåskittavlan i bakgrunden…..
IMG_3470
Vi tänkte försöka vårda vårt förhållande ikväll….då kan bubbel vara bra.
IMG_3484
Maken tycker att jag är för ointresserad av äktenskapligt umgänge, ni vet, det där som…ah, ni fattar. Jag gav förslag på att kanske jag är distraherad av….handla, matlags, städa och det faktum att vi har ett sovrum som ser ut som en uppsamlingsplats för skitiga verktyg, arbetskläder, småtjafs och dammråttor. Han tog tag i saken på SITT resoluta sätt, han tog bort VERKTYGEN, nada mas….och han förstår inte varför jag fotade detta. Jag tror mannen har en neurologisk skada. Strumpsynsbortfall, Jag måste googla det…..
FullSizeRender
Vi har ju ordnat en supersnygg upphängning i hallen, med kopparrör, linor osv. Det visade sig vara snyggt men totalt opraktiskt. Vi behöver inga öppna ytor, vi behöver MER dörrar, så vi kan stänga till om allt skräp. Om vi alla bar vita kläder, sockor och skor skulle det kanske funka men det vore ju lite för mycket så det får bli garderober ändå. Sockor är för övrigt irriterande även i vitt.

Hej hej!

IMG_3462
På något sätt lyckas jag ändå hålla mig lycklig mitt i mitt galna liv, nästan lugn var jag idag, nästan….

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen