Dag fyra – bananflugans dag

Ännu en sjukdag. Det blev VÄRRE plötsligt. Jag var helt inställd på att arbeta idag men jag vaknade upp med en röst som en bakfull kedjerökande 75-taggare. Jag kunde knappt få ur mig orden när jag sjukanmälde mig. Men den mycket förstående personen i andra ändan berättade att många var sjuka på samma sätt, rösten försvann. Och på något vrickat sätt blev jag lite glad….jag var inte ensam om denna hemska förkylning….det är ju jävligt bakvänt och jag funderar på hur arbetssituationen har varit för de med rösten i behåll. Och så får jag allvarlig ångest inför imorgon. Min mamma har fest, fyller jämnt, jag ska hålla TAL! Jag vet inte ens om jag orkar släpa mig dit i detta skick, nu fick jag pulserande huvudvärk också….Helvette alltså.

Men jag ska sova mig frisk. Jag ska bara ligga platt i sängen hela långa dagen i hopp om att rösten och orken ska komma tillbaka.

För att undkomma en jobbig nattningssession beslöt jag att vi skulle spänna fast alla i bilen och ta en tripp till Hagsätra av alla ställen. Där bor nämligen en av landets, kanske världens, mest begåvade brodöser  (Kolla upp henne  vetja @lotakr på Instagram, hon säljer sina alster också och tar beställningar…. men hon kan annat också, köpa skodon t.ex…mm. mm. mm.) och jag hade en sak att hämta där…hemligt så länge. De tre barnen somnade snabbt och jag fick lite lugn och skallen blev aningens bättre. Men lille F som satt bak tappade liksom huvudet och såg ut som en gam. Därför flyttade jag mig dit bak för att stötta upp honom. Då kände jag plötsligt något blött i baken. I min familj kan det vara PRECIS vad som helst, belive me! Klänningen åkte av, jag satt i blöta trosor och T-shirt….

fullsizerender
Konversationen från bilfärden. Mkt fokus på bananflugor idag. De har intagit vårt kök pga jag har börjat kompostera. Maken hatar.

 

Nu ska jag sova och ladda för att sova ännu mer imorgon. Jag är helt utmattad av all hosta, snörvel, värk och sjukdomskänsla, kanske detta vara någon slags influensa?????

img_3820
Jag hämtade bara ett av fyra barn idag, jag orkade inte mer. Maken fick ta resten. Men jag drog nitlotten för den sockersöta lilla ungen är en ulv i fårakläder. Hon grävde ned sig i grus och makadam, rände runt på tomten och var rent livsfarlig….som sagt though she is but little she is fierce.
img_3825
Spanar på utsikten…
img_3827
Letar insekter….

Tjing på er, och har ni inget för er, se 100% bonde på Svtplay, det har jag gjort idag. Samtliga avsnitt. Jag älskar honom. Så härlig!!!! Göra stenåldersskor va?!? Sicken entusiast!

img_3833
Jo det har ju varit ett visst svinn här på sista tiden. En bröllopspresent gick i kras. Min största och finaste kruka, min älsklingskopp (oooops nu kom jag på att jag glömt städa upp under sängen) och en tavla med en liten hare som jag älskar….Måste komma ihåg att ringa imorgon. Tur man har drulleförsäkring.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen