Dylan?

Ärligt?

Vad kan jag säga, jag är konservativ, jag blev chockad. Dotter nummer två tyckte det var ”kul” att det inte blev en traditionell författare. Det ska inte vara så bajsnödigt typ. Men jag VILL att det ska vara BAJSNÖDIGT! Jag vill ha en författare som skriver BÖCKER! Vad är nästa steg? Att en bloggare får pris för sin gärning? DÅ har man ju äntligen en chans.

Nej, jag hade velat ha någon annan, jag hade för fasiken laddat, tänkt köpa årets författare och LÄSA! Dylan har jag aldrig lyssnat på eller stått ut med. Inte min bag alls. Jag har inte orkat med att fatta att han är genial. Jag gillar inte sån typ av svår musik…om den nu är svår eller bara konstig, vet inte. Mitt val av tung musik som jag lyssnat på skulle bli Eva Dahlgren tror jag eller han Damien Rice som skrivit The Blowers daughter och Volcano. Texter som är poesi. Men skit i det. Jag får läsa Cervantes då, jag är ju inte klar än med honom tyvärr. Det får bli ytterligare ett Cervantesår i år!

 

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen