Vintertid

Jag vet inte vad som händer här men både jag och maken är tröttare än någonsin. Detta trots att vi varit lediga i en vecka. Jag undrar om det är så att vi egentligen borde hibernera eller om det är möjligt att de senaste sex åren med småbarn nu tar ut sin rätt. Att ständigt bli störd på natten, även om man oftast somnar om är kanske värre än man tror?

Och så den här ryggen…Jag frågade en ryggspecialist härom veckan vad han trodde. Han sa att det blir bättre med tiden…efter 15-20 ÅR stabiliseras det…Å vad glad jag är att jag frågade det! NOT!

Nu senaste veckan har jag fått huggande smärta i ländryggen när jag bara sitter. Det är annorlunda. Tidigare har jag iallafall bara fått extra ont när jag rört ryggen, nu har det ändrats.

Men det är ALDRIG för sent att börja sitt nya liv och idag ska jag vara extra duktig med träningen, jag ska ta värktabletter och försöka vila ryggen då och då samt tänka positivt, det är bara ca 10-15 år kvar med den här smärtan, tänk det! Någon gång i 60-års åldern kommer det vända! Toppen, lagom till pensionen!

 

Ett svar på “Vintertid

  1. Anna
    Jag tänker läsa dina inlägg bakåt i tiden.
    Jag tycker det är spännande med att få lära känna ”hela” Anna.
    På min FB har jag tidigare några etableraade författare och nu kommer du.
    Jag uppmuntrades under några år av olika personer att skriva ner minnen från ungddomstiden i Hudiksvall.
    Gunilla Kindstrand, som då var chefredaktör för Hälsninglands Tidningar, bad mig blogga på de fyra Hälsingetidningarna Hudiksvalls Tidning, Ljusnan, Söderhams Tidning och Ljusdals Posten.
    Det har blivit nästa 250 inlägg och jag har valt ut ett som jag hoppas du ”hinner” läsa.
    Vi hörs snart igen.
    http://blogg.mittmedia.se/ibackspegelnmedhanson/2013/07/30/kor-blombussen-utan-busskort-och-gar-pa-ullevi-och-ser-fotboll-sover-for-lange-pa-rastplatsen-i-orebro/

    Lennart

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen