Svenska dagbladet levererar….inte

Jag vet, jag har redan bloggat en gång idag men vissa av er är ju sugna på mig. BOKSTAVLIGT. (lite Hasse och Tage där va fast 5.0). Men jag har en ledig dag idag mellan 6 och 5 arbetsdagar och jag Har ju beställt SvD på helgen för att kunna fördjupa min irritation etc. Inte heller idag kom tidningen. Det finns en anledning till att jag väljer att betala för nyheter i papp. Jag gillar PAPPER! och jag gillar numera att få det jag betalar för, eller det jag har rätt till osv osv. Jag vet rättshaveristiskt. Men jag tänkte…äh, jag har ju ändå betalat och kan alltså läsa via datorn…..så jag satte mig, om än motvilligt, framför macen och tog mig till SvDs hemsida. jag kunde välja i vilken form jag ville läsa, jag valde via datorn.

Jag börjar som vanligt längst fram och började läsa den mycket lilla texten om ABK (kul att det nästan blir som AKB) s beställda medieutredning. Om att den analyserat rätt (intressant att journalisten visste allt innan) men att utredaren missat att ge en bra lösning på mediernas kris. Någonstans här började texten bli för liten, jag försökte förstora, då blev det blått, jag pillade lite till och då blåstes texten upp så jag bara såg en snutt av varje del i maxiformat. Jag började om, och om igen. Jag hann uppfatta at stödet var kortsiktigt, oberäkneligt och sannolikt för litet för att gammelmedia skulle kunna hänga med i teknikutvecklinge. efter denna upplevelse är jag benägen att skriva under på det sista iallafall. För det finns dinosaurier som jag, som behöver busenkel digital tidning. En som visar en sida i taget och som bläddrar genom att man klickar en gång på styrplattan (eller vad det heter).

Jag felanmälde tidningen IGEN och hoppas på bättre lycka nästa helg, den digitala versionen testar jag inte mer. Jag hade huvudvärk redan innan….nu blir det analogt memory med Edgar för hela slanten. Jag HATAR ljud just nu och teknik. Står bara ut med tal och mjau.

Ett svar på “Svenska dagbladet levererar….inte

  1. Anna
    Det värsta som kan hända hemma hos Lisbeth och mig är att det inte kommer någon morgontidning ellet att TV bilden plötsligt försvinner!
    Lennart

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen