Kakan

Om jag skulle skriva ett brev till Kakan skulle det se ut så här:

Hej Kakan!

Efter de senaste dagarnas uppståndelse kring dig och ditt samarbete med Audi känner jag att jag vill höra av mig. Jag blir nämligen så förfärad över ditt hat. Dels mot män och i synnerhet mot poliser. Jag råkar nämligen vara kär i och gift med en manlig polis. Han är jättesnäll och jobbar mycket med att ta hand om de utsatta i samhället, ofta kvinnor och barn. Han har också egna barn, både pojkar och flickor och han älskar dem alla lika mycket.

I mitt arbete behandlar jag alla lika, även de som är dumma emot mig, hotar mig och faktiskt även de som slår mig. Vissa slåss för att de är arga, andra för att de är sjuka och eller dementa. Jag hatar ingen av dem. Jag försöker snarare hjälpa och förstå dem.

Min chef tycker att man ska vara försiktig med vad man säger, man kan göra någon ledsen. Man ska syssla med konstruktiv kritik om sådan behövs och i värsta fall anmäla om något går riktigt galet.

Ibland blir jag trött och ledsen på människor i min omgivning men då blir jag arg på den personen, i vissa fall på systemet. Men varje gång en kvinna snor min parkeringsplats mitt framför näsan på mig på stormarknaden blir jag inte arg på kvinnor i allmänhet.

Att generalisera har jag fått lära mig är en dålig sak som vittnar om okunskap och en lite inskränkt bild av verkligheten.

Jag har också lärt mig att om man har en stark röst ska man vara extra försiktig med vad man säger för andra kan influeras av en och göra samma sak som en själv utan att tänka självständigt. Det är ett stort problem, se på USA!

Om man är verkligt känd, som t.ex Leonardo di Caprio eller Madonna typ då kan man ju använda sitt kändisskap till att göra något gott! Tänk vilken möjlighet!!! Om jag någon gång blir en känd person (hoppas, hoppas) då ska jag använda mina kunskaper, erfarenheter och starka röst åt att tala om BRA saker, hur man förändrar något man ogillar och kanske också sätta lite ljus på polisers ofta ganska otacksamma förhållanden.

Jag har hört att du är nördigt intresserad av smink, kan du inte använda din starka röst till att tala om DET???? För sådant vet jag väldigt lite om. Det jag vet om smink begränsar sig till det jag lärde mig på läkarutbildningen och handlar mest om att allt man smetar, pudrar, sprayar på huden tränger in i den och i slutändan hamnar i ditt blod/lever och sen utsöndras via urin, bajs eller svett.

Jo, sen att en hel del krämer som är väldigt dyra och lovar runt inte har någon som helst effekt på din hud. Inte mer än vad olivolja, bivax och eventuellt kortison kan ha. Även om det lär finnas institut i Schweiz som hävdar motsatsen. Sen att människor i alla tider vill pynta sig för att dra till sig en partner, det vet jag lite om, det är liksom biologiskt. Men som sagt, du verkar ju veta mycket om hudvård, ska du inte ägna dig åt det bara? OK?

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen