Lite trött bara…

img_5812
Jag avundas INTE den här kvinnan men hon fascinerar mig. Jag älskar också kläderna och färgerna….ibland undrar jag hur det skulle bli om man bröt normen och började gå i långa vida kjolar, fläta håret med blomkransar och bara vara egensinnig. Det finns en kod för bisarr klädsel, visste ni det? Den är väl ganska kopplad till vilket land man befinner sig i för jag tycker att de flesta tiggerskor runt om mig klär sig lite så som FK. Kanske man skulle tas för en tiggare om man började gå runt så här…?

På radion: Man ska forska på katters mjauande, kan det finnas dialekter….orka bry sig. Sen Meny i P1 om hur chipspåsens ljud påverkar matupplevelsen. Sen om trångboddas situation, hur ett barn ska kunna studera inneboende när ljuset släcks vid sju för att lillasyskonet ska kunna sova…..och jag blev fan förbannad av att tiggaren sa: Hola! till mig vid butiken.

Jag är lite trött bara…funderar på…allt….och nu tänker jag sova, kompensera för senaste årens störda sömn, för tunga börda och alla jävla måsten hela tiden. Orka lyfta locket till datorn liksom……Den känslan en dag som denna när man ska till akuten för kvällspasset.

img_5821
Utan barnen i nästan en hel vecka….inte roligt, de är ju själva meningen med mitt liv. Och så vill han byta namn…till Sune. Jag tycker det är så sorgligt att ett annat barn sagt något om Edgars namn, som jag valt med sådan omsorg, och så vill han plötsligt byta. Tänk vad många försupna saker som kan skada så utan att killen kanske ens menade något. Jag googlade hans namn, inte så många bär det, och Tylla, hon är precis ensam om sitt. Jag är mycket nöjd med mitt påfund kan jag intyga. Få se hur länge hon kan acceptera att inte vara lik någon annan. Jag å min sida bär sveriges vanligaste kvinnonamn. 105000 personer drygt heter Anna i Sverige. Bra jobbat morsan! Och min bror har det femte vanligaste namnet, inte undra på att vi försöker vara excentriska! Freud igen där känner jag…..
img_5822
Matkassar glömda i hallen. på väg mot källaren för att hämta en sopsäck så att snickaren kunde städa upp såg jag detta. Då beslöt jag att låta snickaren ta hand om sitt så tar jag hand om VÅRT.
img_5823
Jag har irriterat mig länge på att maken inte skruvar på korkar mm. Idag tog jag steget och avskaffade skruvkorken. det gäller att vara proaktiv om man ska leva mitt liv. Man måste ha mycket pengar också för det blir dyrare så här. Och jag lägger all skuld på maken och han snusar dessutom. drar ner mig i träsket liksom. Jag räknar nu varje krona i sekunder, min dyrbara tid.
img_5824
Den är på väg upp, ser nu allt emballage som behöver en soppåse? Det får ligga, det är inte mitt skräp kanske…? Nu ska jag själv lägga mig, på uppladdning.

God natt

3 svar på “Lite trött bara…

  1. Hej Anna, jag och min sambo följer din andra blogg eget hushålle slaviskt. Det är väldigt lärorikt att få läsa och ta del av ert bygge och alla dina tips. Vi är nämligen också i husbyggartagen och efter att ha sett er underbara eldstad från focus, så kan vi inte sluta tänka på att skaffa en liknande till vårt hus fast mindre, nakdelen är att de är så tusans dyra. Varifrån köpte ni er grofocus.

    Tack på förhand!

    1. Men vad roligt att jag har slaviska följare!!! Vi har köpt den i ett annat EU-land, du kan googla. Nackdelen med det är att man måste hämta den själv för i Sverige finns ju ett företag som har agenturen. Men det lönar sig ändå. Och man ska ta in offerter på montage, vi har fått höra allt emellan 40-13000 kr för samma jobb!! I princip allt byggmaterial är billigare bara man tar sig över Östersjön, ganska tråkigt att vi här ska ha ett så högt prisläge och momsen är ju också flera procentenheter högre. Firmorna köper ju själva från bl.a Polen och kör hit…sen är ju många gånger även hantverkarna därifrån….

      Anna

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen