Blogg

Ovanligt seg hosta idag med. Jag hade så tråkigt och var så glad att jag begärt semester kommande vecka nu på morgonen för så här är jag inte van att må. Ont är en sak men SEG!?! Jag var så seg att jag besökte lite bloggar som är kända (de största) bara för att se hur de gör.

De skriver mycket om sina framgångar vid sidan av själva bloggandet, om hur stora deras företag blivit osv osv. Och jag tänker att det är bra att jag har en mycket liten blogg, nr 274 tror jag i Sverige och att jag inte måste ha ett stall med jurister eller behöver vika ut mig för att bli mer känd. Visserligen ska jag kanske bli lite mer känd när min bok kommer men den står ju på sina egna ben och har inte ett smack med själva bloggen att göra.

Jag läste en gång att en av bloggarna själv tyckte att hennes blogg ändrats så att den blev mer opersonlig…men hu, då skulle jag genast sluta blogga. Jag gör ju detta ENDAST för att ge er mina allra innersta tankar. (Inte de allra innersta för då skulle jag nog få bo på gatan under en kartong (maken skulle lacka ur). Jag älskar ju att få skriva mina tankar för er/mig och sen är de liksom ur världen…vissa flyger vidare och allt som har ordet SEX eller PORR i sig hamnar på de mest oväntade ställen;).

Nu är det tredje advent, jag kan inte dela med mig av bilder för min telefon är allmän egendom och jag har på allvar börjat fundera på att 1) Leta upp min fina lilla kamera som jag köpte inför en Indienresa 2008 alternativt köpa en sådan som min 19-åring fick när hon fyllde år, hon tog så fina bilder med den, den verkar enkel OCH den kan ansluta till nätverk på ett enkelt sätt….Jag ska se om jag kan hitta några av de bilderna i mailen nu och dela med er. Tänk, man kanske skulle ha en fotograf som Blondinbella som skuggar mig här i träsket??? Det vore närgånget kan jag lova. Jag sitter nu i en heltid orange-vit randig nattsärk från Polarn och Pyret anno 2004 med hål kring muddar och armbågar. Hör ni det POP, jag älskar era kläder och skulle mer än gärna samarbeta med er och skriva härliga saker om ALLA era kläder inklusive sovdon!;;;)

Ikväll ska ni få mer att läsa, jag har några dagar klurat på ett inlägg om livets meningslöshet, det ni! Bäst att ni druckit julglöggen innan ni tar er an det, det kommer bli hoppfullt och nattsvart på en och samma gång!

 

Nä, några bilder fanns inte och telefonen får jag inte ”låna”…sorry

Ett svar på “Blogg

  1. Anna
    Det som är trevligt med din blogg är att jag på flera ställen stannar till och småskrattar för mig själv.
    Mötet på Danderyd blev att jag fick en spännade bloggarkompis.
    Jag känner några ”superkvinnor” som jag beundrar, en av dessa är du!
    Lennart

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen