Parkour

Min äldste son har länge pratat om parkour jag är inte helt insatt men har sett lite på youtube och googlat. Det verkar fullständigt livsfarligt. Jag kommer från en nördigt idrottande familj (mamma undantaget hon var bara naturligt bra på att springa hoppa och så) och vi har försökt att intressera barnen för olika idrotter, fotboll, simning och konstsim bland annat. De äldre spelade fotboll fram till precis nu och höll på med simning i olika former och lite dans men Frank…han är liksom inte en lagkille. Han har tyckte att vissa träningar på fotbollen varit kul och han älskar att röra sig och vimsa runt i poolen men mer har det inte blivit. I förrgår gick vi på en prova-på-träning i KFUMs regi. Äntligen parkour!! Jag anmälde i höstas och hade närapå glömt att det kanske skulle bli av. Och i tisdags gick vi dit hela lilla familjen och Frank var helt som besatt. Han sprang och hoppade över plintarna mest av alla, var superkoncentrerad. Jag och maken log och smsade till varandra (satt på olika plan) att NU händer det, han har hittat sin grej.

Tylla verkade också vara en parkourare…hon skulle försöka sig på en kullerbytta men blev ståendes på huvudet en lååååång stund. Till vår stora förvåning och underhållning. men hon gav sig inte hon SKULLE slå en kullerbytta. Och det blev en hel del olika varianter på det och jag skrattade så jag nästan dog.

Idag skulle man anmäla sig och betala. Sista cashen innan barnbidraget…klockan 18 skulle man få en länk, spänningen var hög, skulle vi hinna och få en av de 16 platserna med 3,5 sökande/plats….? Det kändes som inför Vasaloppsanmälningen. Och jag valde den jag trodde var rätt, priset stämde och i paniken som utbröt kunde varken jag eller maken förstå vilket nummer på grupp vi skulle välja…jag tog SEX! Och betalade snabbt som attan. Och det var FEL! Åh, sista pengarna…..vad gör man? Jo, man ringer sin exman som sitter på middag och ber honom att blixtsnabbt föra över kosing. Och han GÖR DET! Frågar inga frågor, inga förmaningar utan bara BAM! 1600 pix och platsen var säkrad!

Nu ska vi bara hoppas på återbäring…man har väl ångervecka tänker jag….hoppas hoppas.

#tålintetidspresslängrehjärnankrymper

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen