Utan nätverk försmäktar jag på denna ö

Skärmavbild 2017-02-02 kl. 16.30.55
Oroa dig inte mamma, jag har INTE råd med detta hönshus, 15000 danska kronor. Men fint är det!

Datamängden slut, ALLA upprörda. Jag längtar tills jag får pynta 18000kr för fibern, på allvar LÄÄÄÄNGTAR. Jag hatar att förklara oförklarliga saker för barn som tror att internet finns i luften och är helt gratis. No such thing as a free lunch liksom.

Helt matt, hade en massa saker att klara av idag. Började med att åka två mil åt ett håll för att upptäcka att jag skulle lika långt i andra riktningen….

Var sedan en halv dag i skolan med 7-åringen, han hade önskat det. Mycket nytt i den miljön, svarta tavlan t.ex, vad hände med den???? Jag saknar den. Nu vit ”duk” med uppkoppling till nätverk…osv. Väldigt modernt och jag inser att jag aldrig skulle klara att vara lärare. Igår krånglade en EKG-apparat…vi bytte, samma krångel tills den yngsta läkaren i skaran påpekade för mig och hjärtläkaren att vi kunde testa att dra ur elsladden som hörde till sängen…… Personens EKG normaliserades då momentant. Så kan det vara, det gäller att tänka med HELA hjärnan och inte ha fullt påslag av adrenalin som krymper hjärnan.

Alla klarade sig men jag fick migrän. Jag ska inte arbeta på hjärtkliniken är min slutsats, jag skulle ha kronisk migrän.

Slut på meddelandet.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen