Bilderna – början på helgen…

IMG_8141
Mitt hus. Jag bor i min dröm känner jag ibland. Så tacksam.

 

IMG_8130
Att vabba och vara sjuk innebär för min del i princip hushållsarbete. Se här, ett nyoljat kök.
IMG_8092
En sjuk liten tös, men mina barn äralltid sjuka på fel sätt. De är pigga (trots feber) på dagen och hostar/gnyr/skriker på nätterna när jag är trött… Här chillar hon på ett parkourhunder hennes far skruvat ihop av överblivna fönsterbrädor.
FullSizeRender
Klassiskt knep för att göra mat såsfri…torka av. Det har hänt att jag sköljt mat i durkslag. Under samma middag gick jag även ut med för varm pasta och blåste på den utomhus…för att konventionen (så heter det va) ska kyla den snabbarer. Sååå bra med fysikkunskaper.
IMG_8068
Kreativiteten flödar hos sjuka barn. De inte bara tänker utanför boxen…..
IMG_8066
Min lista över vad som ska göras först och vad som förväntas vara klart till påsk. Det börjar arta sig, kanske jag har en chans att få till allt innan vi bott här ett år….
IMG_8051
Jag ska slänga nattlinnet med alla hålen vilken dag som helst men jag har inget att ersätta det med. Jag vägrar köpa nytt som maken ska hata också, så det får bli detta, inköpt 2004.
IMG_8180
Det var sol iallafall när vi var sjuka. Här fika med en ledig dotter och lilla sjuklingen.
IMG_8179
Här ledig stor dotter, myndig i år…? Hon var störst på BB den natt hon föddes, bebisen bredvid vägde 2,3 kilo mindre……MINDRE!
IMG_8178
Tylla kommer nog inte gilla när hönsen flyttar in…vi kommer få bygga ett hus till är jag rädd, men först ett förråd.
IMG_8176
Serverigen är öppen, vi fick munkar, vin, rostat bröd och vatten. En krona för varje sak, mjölk kunde förvandlas till vatten med bara ett swosh!
IMG_8174
Älskat litet kryp in. Så stolt att maken är så händig ochatt jag kan lirka med honom så bra. Han skulle INTE ha barn, han ville INTE ha katt och nåt jävla hönshus fanns inte på kartan….Me the ultimate negotiater. Jag skulle säkert kunna lösa Mellanönsternkrisen bara någon gav mig mandat att förhandla.

Ett svar på “Bilderna – början på helgen…

 1. Åh jag får komma på kurs hos dig ”i hur man får en gubbe i jobb….”
  El så skickar jag gubben till dig..! Jag har totalt misslyckats med uppfostran av honom iallaf…
  Eller så anmäler jag honom till arga snickaren!!!
  Är sååååå less på allt som bra blir liggandes halvfärdigt…
  Han jobbar kommer hem äter & lägger sig på soffan ..& råka man säga ngt..får man till svar ja vaddå är det ngt fel med att jag lägger mig en stund..läs resten av kvällen……
  och helgerna tillbringas också i soffan……..med telefonen i handen.. För då måste man vila för att orka med arbets veckan…

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen