Lördag i sol och vind

Fåglarna hänger i persikoträdet Frost

Jag lade mig med sprängande huvudvärk igår. Kanske för att jag rivstartade dagen med sjukgymnastik och att sjunga I will survive på väg till jobbet? Eller för att jag skulle arbeta 10-21? Eller för att vi är 7 läkare i ett och samma rum och att man hela tiden blir störd i sitt arbete av andras prat, att hela sjukhuset är en byggarbetsplats eller….för att det helt enkelt är ansträngande att arbeta? Jag vet inte svaret men helt klart är att koncentrationen inte är på topp när man är så många på så liten yta och jag har svårt att stänga allt omkring ute då. Det var skönt att gå ut med bara två av kollegorna på lunch i solen. Maken var med mina alla barn hos mina föräldrar och jag åkte ensam hem, handlade först men gick sedan och lade mig. Somnade med lille Edgar på armen till slut och vaknade aningen innan jag hade önskat pga samme lille pojke.

Jag älskar att vi kan se vattenlinjen rakt genom huset när man står vid entrén. Så genomtänkt av J.H vår arkitekt. Sen älskar jag tallarna också. Snart har vi en altan där!!!

 

Maken är inte helt bra på att samla ihop sina saker…notera hur han lagt en trasig stol över hålet i marken som är helt livsfarligt…osv.

Maken grävde gropar större delen av lördagen, vi struttade runt på tomten (jag och Tylla) och pysslade med hönsen. De är fortfarande lite ovana vid sitt nya boende men vi försöker få dem att trivas så gott vi kan. Ägg lägger de iallafall!

Västra sidan av huset har bästa utsikten, här ska vi äta i kvällssol senare i år. Dörren går ut från köket och kommer göra det enkelt för mig att vandra mellan spis och matplats….Jag har tänkt köpa fler av de svarta metallstolarna från IKEA hit. De är stapelbara och tål att stå ute. Ett svart metallbord ska vi också ha.

Jag tog en tur till Eva, det är så härligt, jag handlade några krukor och gav henne en av mina tomatplantor. Jag har en tendens att så lite mycket ibland och har sedan svårt att göra mig av med plantor. Då är det roligt att ge bort istället.

Nu skiner solen fortfarande och jag laddar mentalt inför att vara psykjour hela söndagen.

Spännande och lite läskigt på samma gång.

Fåglar i persikoträd

Jag pillade ihop fåglarna och Eva glaserade. Edgar ville absolut ha den rosa. Men det kommer tre till. Jag ska åka över med dem snarast. Jag köpte lite andra fina saker också, visar senare. Och så lämnade jag en tallrik jag gjort också….det ska bli spännande att få se den glaserad!

 

2 svar på “Lördag i sol och vind

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen