Tystnad

Kanske detta är anledningen till min dysfori? Tre uppvaknanden och ett sängbyte per natt tär på käkmusklerna, man orkar inte bita ihop riktigt bra. Men jag har fortfarande hjärnan påslagen. Igår lärde min unge vackre make mig ett nytt kortkommando på datorn för att spara lite tid. Shift + fornminnesmärke och vips kan jag markera alla de fem bilder som går att maila från en telefon. När ska man kunna maila fler…känns det som en olösligt??? Jag skulle tro att folk i framtiden kommer skratta åt oss, FEM bilder, såååå löjligt. När jag var liten tog det flera veckor att få fotografier framkallade….

Jag läser och läser. Nästan bara tråkiga saker, om vad som sliter ut engagerade människor. Jag har ett brett kontaktnät inom sjukvård, räddningstjänst mm. Jag har också ett brett gäng med vänner där några varit och eller är patienter.

Det finns bra och dåliga sidor på alla saker. En bra sak med den här bilden är att jag slipper flera moment som: Ta fram tallrik, slösa på mjölk, plocka bort, stoppa i disken, plocka ur disken och ned i lådan. Det dåliga är att ungen inte lär sig hur man äter och inte gör succé på någon Nobelmiddag. Men man får ta det onda med det goda när det gäller bordsskick.

Idag tog jag som vanligt i från tårna, jag går/cyklar/vagnar med barnen för att få till den där vardagsmotionen som är så viktigt för ett friskt liv och kände att livet är ganska härligt. Men sen hörde jag om oegentligheter igen som gör mig så där trött och arg. Arg för jag inte fattar hur det får vara så här inom vissa institutioner och trött för att ingen som är del i detta fattar vad som pågår och sen ledsen för de som yttrar sig ofta blir jämnade med marken av ”överheten”. Man ska hålla käft, rätta in sig i livet, se positivt på saker och bara trampa på.

Jag försökte ta en bra bild på all packning en promenad till skorna innebär för mig men jag inser att jag behöver en selfiepinner (vilket är det sista på jorden jag skulle köpa) men inser att jag behöver en fotograf (precis som Blondinbella för att rätt återge min apparition). Och till alla modeintresserade det ÄR en 89619 Räven Jacket W och ett par Marc by Marc Jacobs brillor. Sjalen är inköpt på Regent St i London för tre år sedan, blir aldrig omodernt med en Primarksjal! 
Här har min egen fotograf Frank RV 6,5 år fångat mig från sidan, då ser man passformen bättre och jag har ett par Filippa K jeans med lite ruff känsla då ena knät suns (pga hårt kroppsarbete i trädgården). Notera rygga, axelväska, hockeyhjälm fylld med två matlådor. den ena innehållandes Pokemonkort och den andra Chilenska vindruvor. I andra handen mer vindruvor för vi tänkte bjuda de andra barnen också.

Jag samtalade med en äldre vän idag som sa: Tidigare på min arbetsplats APT då var det livliga diskussioner, vi klagade högljutt, t o m bråkade med varandra. Elden var där. Nu är det dödstyst. DET är farligt.

Tystnaden, rädslan och känslan av att det kommer gå åt helvete det här och INGEN bryr sig, ffa inte politikerna. De klarar sig ALLTID! De har ekonomin nog att göra vad katten de vill och är okunniga nog att tro att det nog inte kommer gå så illa som alla uppgivna offentligt anställda larmar om.

En entusiastisk pappa till något av barnen på 6-års kompletterade med ett svärd efter att jag krullat skägget. Den kraften som finns hos oss vanliga människor alltså!!!!! Man ska vara rädd om den!

Min mamma säger: Bit ihop, det blir bättre sen, tänk positivt. Jag känner mer: Patron ur!

 

2 svar på “Tystnad

  1. Ser det även inom min myndighet. Man ska följa lagar, ta hänsyn t sin legitimation samtidigt som man ser de man bedömer/ska hjälpa inte får rätt förutsättningar att kunna få nytta av bedömningarna. Och man ska ha medbestämmande samtidigt som de inte tar hänsyn till de viktigaste önskemålen som lyfts. Blir bara tystare och tystare hos oss också. Tär på mig att se alla utsatta fara illa i våra system ? Och alla kollegor och yrkesmänniskor som sliter ut sig och går sönder. Till döva öron.

    1. Gräsligt att höra, man blir på allvar desillusionerad. Var finns ryggraden tänker man?
      A

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen