Sista dagen

Den här såg ju förförisk ut men var bara för 12 personer. Vi var minst 15 tydligen.

Idag var sista dagen på psykplaceringen. Vi köpte en väldigt TUNG morotskaka på Thelins för att tacka för oss. Jag åkte på vägen hem förbi Brunnsvikens handelsträdgård för att äntligen få tag på en citronverbena. Den har jag nu i en kruka på trallen.  Doftar helt fantastiskt.

Men jag älskar den. Den fick smaksätta guacamolen idag i brist på lime!

Sen fick jag ett inte så fantastiskt mail av en advokat. Jag har försökt avsluta en affärsförbindelse genom att bli utköpt…sedan i oktober 2015. Nu får jag höra att JAG är skyldig vederbörande pengar trots att det var jag som skulle bli utköpt. Jag fattar ingenting men under helgen ska jag vara väldigt ordentlig och sortera alla mail i frågan från början där jag erbjöds bli utköpt (ett skambud), de mail där jag får veta att jag kan ta min del av lagret men blivit fråntagen möjligheten till nyproduktion av produkten i fråga (så att jag då inte har någon större vinst av att sälja den) och så vidare.

Vi får se om jag lugnar ner mig lite till måndag då nästa kontakt med advokaten ska tas….sannolikt ej. Man känner sig lite maktlös när någon tar ens saker, säljer dem och bara kan göra så…..helt makalöst faktiskt. men som sagt, sista orden är ej sagda. Mitt råd till alla som tänker samarbeta med en annan person är: Gör inte det!

Men som sagt, jag har ändå en ljus framtid för mig, det är en skitsak egentligen, vill bara ha rätt….och nu väntar vårdcentral, föräldraledigt, AT-tenta och sen…trumvirvel……ST!!!! Jag har inte sagt sista ordet där heller för jag har några att välja på. Jag tänker kanske att restid är det viktigaste för mig ändå….

Den här blev det istället. TUNG morotskaka som jag fick byta hand att bära med med jämna mellanrum. Men väldigt god.
Staketet ska blir svart, kol heter kulören. Den ska laseras två gånger tydligen.

I helgen bygger vi vidare på vår altan/balkong/terrass och det ska bli så skönt när det är klart. Nu bygger/målar mest maken medan jag håller reda på ALLT annat, pust, stön och stånk!

Bye bye stora sjukhuset, nu ses vi aldrig mer (jo på onsdagar då men bara i civila kläder) Blusen finns i Kwoshares popup store i NK passagen, skynda dit!!!

Ha en skön helg nu alla!

Kommentarer från okända…..

Ett svar på “Sista dagen

  1. Vi skulle inte kunna bygga en altan ens om livet stod på spel, mycket imponerad, Grattis till avslutad AT-tid och lycka till med ST-valet!

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen