Pigg tjej söker någon att bo hos

Upp och ned, hela tiden!Jag är ca 80 cm lång, 16-17 kg tung, har lite rödlätt hår, ingen stor kalufs men det täcker skallen. Jag sover hela nätterna och gillar flytande mat företrädesvis. Mina intressen just nu är att gå och hämta skor i hallen som jag sedan sprider runt huset. Jag gillar att klättra. Det är fri klättring, inga rep eller grejer. Jag har upptäckt att man kan dra ned saker, jag sträcker mig efter allt jag får syn på och tar tag. Hälla vatten på golvet är också ett intresse, vatten och kladd kan man kanske säga. Gärna plaska och torka av i håret.

När det gäller rörliga bilder och musik går nästan allt bra. En favoritlåt nu är Stay high, den ogillar min nuvarande vårdnadshavare texten på. Hon är någon slags droghatare eller något, jag har inte fattat grejen där. I övrigt rör jag mig mycket, trots min ganska kompakta kropp kan man säga. Jag går rätt obehindrat. Trappor är kul men även köksstolar som kan välta. Jag tog körkort för mindre plastbil i veckan så jag kan ta mig fram även i trafik.
Jag gillar djur. Främst katter. Jag samlar på deras päls. Det är lite som att vara jägare, man måste vara vaksam och snabb, ligga på lur. Idag blev jag extra besviken i en kärv situation. Jag hade öppnat locket på bilsitsen, lagt ena handen under locket och sedan stängt den varvid jag klämde mig själv. Hon fattade inget på en lång stund och sen hade hon mage att skratta åt mig!?! Sen fick jag en förklaring om att man inte kan lägga en hand vare sig i byråer, köksskåp eller dörrhål och sen med hela sin kroppstyngd stänga till. Men hur skulle jag kunna veta det? Jag har ju bara gjort det tio-tjugo gånger hittills…Finns det ingen förståelse för det?


Här övar jag att klättra upp, sätta mig grensle och sen vråla tills någon sätter mig rätt så jag kan åka ned. Mycket ansträngande.
 
 

Nu söker jag alltså någon ny att bo hos, de jag bor med nu verkar slutkörda och är inte vara nyfikna på livet. Jag känner mig redo för nya relationer. De gamla människorna som då och då tog hand om mig har rest bort på för mig okänd tid och jag ruttnar i mitt eget spad här. 
Jag är besviken på det här stället. Varför ansöker man om ett barn och sen inte orkar ta hand om det? Kan man klaga någonstans? Måste inte föräldrar genomgå någon sorts kvalitets- och prestandatest? Helt otroligt faktiskt.

Mamman påstod att hon kunde detta men jag tror hon hittar på. Helt avmattad och gnällig är hon. Långsam med! 

Finns du där ute? Du unga vältränade och rappa person, som har ett gediget intresse av små människor fulla av energi? Då kan du slå mu bä dubbelkvack dubbelkvack och komma och hämta mig på prov. Den som orkar 24 timmar non stop får mig!

Tylla

 

 

 
Här sitter jag med ett fynd från tvättkorgen. Där hittar man massor med kul grejer som man kan leka med på olika sätt. Mest kastar jag bara ut det på golvet men det händer att jag stoppat dem i den där roliga damman i vitt porslin också. Då blir det fart på de långa här…

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen