Hej hej vardag har med lilla mig i sitt blogginlägg!

Jag googlar mig själv rätt flitigt just nu och såg att Louise bakat in en länk till min (vår) bok i sitt inlägg och vi i klubben för inbördes beundran gillar ju sådant! Hon är glad att få vara med men jag kan helt ärligt säga att hon nog bara är en tusendel så glad att få vara med som jag är att hon tackade ja direkt!!! Ni anar inte vilka coola bilder hon gjort till boken som snart kommer. Ni får skriva in sen och berätta vilka era favoriter är, men som sagt den som väntar på något gott får vänta till 1/9. Och det ÄR ju inte så fasligt långt bort. Alla utmattade människor i landet håll UT! Hjälen är nära, och under tiden….motionera, inte i spandex med en galen PT som skriker sig hes i ditt öra, en promenad med lätt svett räcker gott!!!! Tjohooooooo!

Hej hej vardag

Ett svar på “Hej hej vardag har med lilla mig i sitt blogginlägg!

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen