Jag spår i kaffesump

När jag gick på tandläkarhögskolan tror jag att jag lärde mig att stenmöl är slitsamt för tänderna…eller var det på Medeltidsmuseet?

 

Jag bara älskar alla nya hipstertrender! Vi har haft korvning, surdegning, ölbryggning med mera. Nu anar jag att alla kommer köpe en egen kvarn. ELLER….hugg din egen kvarn, En stenhuggarkurs i Ojnareskogen! Samtidigt gnuggar säkert tanläkarna/tandteknikerna gönderna för nu äntligen kanske de kan få en uppgång som på kariesens förlovade tid! Nermalda tänder passar så dåligt ihop med nutida vaxade skägg.

Allt var inte bättre förr!

Nu ska jag ut på tomten och plocka skräp, sortera den och låta maken pka till prervinningen! Snart är det helg! Då ökar vi farten här!;)

 

 

 

2 svar på “Jag spår i kaffesump

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen