Min dag

Om allt annat jag tar mig för ska jag kanske slå mig på event. Jag är ganska bra på att ordna mingels…även om jag just den här dagen mest swishade runt och klottrade i böcker….

 

Jag ska inte skriva så mycket, jag är lite trött. Att ge ut en bok, arbeta heltid och försöka må bra samtidigt är….ansträngande. Men med mycket hjälp och stöttning av mina tre äldsta barn, mamma och pappa, Kwoshare (Anna och Katarina) samt mina närmaste vänner blev ändå min dag helt fantastisk. Det sammanföll med att intervjun med mig i Expressens bilaga Hälsoliv slog något slags läsarrekord! Och det i sin tur gjorde att jag fick spela in ett kort klipp för samma tidning som kommer snart. Jag ska inte spoila den men jag kan säga att bloopersarna var riktigt roliga och väl illustrerar hur en överstressad hjärna beter sig. Och nej, jag är inte väggnära men just precis NU är det lite intensivt och man måste liksom surfa på vågen, man får kanske inte så många.

Tack till Tintin (och pappa) som fixat tilltugg! De var tydligen jättegoda!

Till alla er som var med igår, STORT TACK. Jag är helt överväldigad över er generositet och värme, så mycket choklad har jag ALDRIG fått på en och samma dag. NK-mint, gulddragérad chokladlakrits och mycket undersköna blomster. Bästa kommentaren kom ändå från min morbror….han har ju känt mig ett tag och konstaterade helt frankt: -Men du skriver ju riktigt roligt….Puss på dig Pierre! Och läs kapitlet där Batman är med extra noga, det är ett av mina favoritavsnitt!

 

Kram och nu…massvis med bilder!

 

Mina föräldrar och min bästa vän från grundskolan, Sandra. Hon var coolast i skolan, på allvar alltså. Jag fattade aldrig varför hon ville hänga med mig.
Lite ur fokus men annars var det så här jag kände mig igår….Kolla in snygga smycket Freya som jag lånade av Kwoshare. Köper du det ger du stöd Children of Single Mothers / Fryshuset. Ägg och kvinnor är okrossbara! Det bertyder inte att man inte ska hantera oss (och alla andra) varsamt.

 

Freya

 

Jag frossar i bilder av mig själv här….

 

Jag och Louise i samspråk. Hennes illustrationer förgyller och lyfter min bok helt fantastiskt!
Det är inte helt enkelt att skriva snyggt och rätt samtidigt som man ska konversera…inte lätt alls.
Massor med bubbel blev det…inte för mig kanske. Inte just då iallafall….Mina döttrar fick beröm efteråt för att de varit så proffsiga. Det beror på att jag drillat dem i mingel och ”hemmapartyn” sedan de var små.
Sandra å jag. Våra killar leker bra ihop också, så roligt!
Cecilia och jag har känt varandra i……herregud…30 år? Kan det vara så…NÄ 29 bara.
Dotter i fronten fick en top i samma stil som min klänning, så snygg! Håret…ja det har hon efter mig. Men något gick snett efter alla barnen. Jag blev….frissig.
Anna slet med oss, så fint ornad och jag hoppas hon fick några timmars sömn ändå…

 

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen