Min helg – Kalas och knas

Åååå så kul att så många hittat mig, min blogg, min bok mitt instagramkonto! Äntligen liksom. Jag har ju arbetat Såååå hårt och målmedvetet för detta (skrivit väldigt långa och jobbiga inlägg, lagt upp obegripliga bilder på mig själv i galna hårsituationer, fotat skräp på golvet samt lagt upp youtubeklipp som nästintill gör en vårdintygsmässig).

Jag har fått veta att intervjun med mig på Hälsoliv är ett av de mest delade just nu på Expressen och jag är INTE förvånad, såklart att en bok om mitt fantastiskt innehållsrika liv intresserar er alla…..(jag skriver ju i princip bara eländes elände).

Nu kanske det är på sin plats att jag berättar hur helgen varit? Vi inledde ju med att fira såklart, med champagne. Jag och maken bara möööös efter att barnen somnat lugnt i sina sängar (jag somnade halv tio trots spränghuvudvärk med Frank på ena armen och Tylla på andra. Var maken tuppade av vet jag inte men vi sade inte en enda mening till varandra utan att bli avbrutna. Grannarna som var bjudna in på lite vin skickade en bild….och bad om att få återkomma en annan kväll).

Grannen skickade denna, spot on kan man säga och ändå är hon nog minst 15 år yngre än jag…kanske MER????

Hela lördagen målade maken staketet på nya terrassen i svart, jag var bullmorsa och njöt av samvaro med barnen (alla satt med varsin telefon eller iPad och bara skrek när jag försökte samtala). Såååå härligt med kvalitetstid och medveten närvaro. Hönsen var jag också med (helt sant, de är de enda som förstår mig tror jag). Maken och jag laddade för ytterligare en härlig champagnekväll efter nattningen och tände en brasa som sprakade så fint medan vi såg solen gå ned. (Jag somnade i Edgars hårda säng och vaknade med ett ryck 02.34 av att en extratrimmad volvo 740 (gissar jag) öste fram och tillbaka på vägen utanför).

Söndagsmorgonen bjöd på långsam frukost och tvagning av alla barn, det var kalas på gång. Min ena dotter fyllde 16 och jag skulle baka hallongrottor. De blev såååå himla bra (helt sant, detta är något jag behärskar). Och barnen blev såååååå rena (Tylls vägrar konsekvent hårborstning och man måste hålla fast henne och tvinga…inte roligt och kort hår lurar bakom knuten. Sen blev alla plöstligt hungriga och smöret flög omkring. Först doppade tylls det långa oborstade håret i mackan och sen precis när hon sanerats beslöt hon att hälla upp äppeljuice själv och dränkte då Edgars läxhäfte och resten av håret i det..) och mätta, på ett harmoniskt sätt.

Vi kom iväg till kalaset i tid (nej såklart inte. Vi kom sist och de fick alla vänta på oss).

 

Här är jag i bilen med två av barnen. Den ena vill att vi ska spela högre, den andra skriker SÄÄÄÄÄNK, vilket tydligen betyder HÖÖÖÖÖJ!. Det tog från Nockebybron till Åkeshov för mig att lista ut detta.

 

Jag och svägerskan. Det vart soligt helt plötsligt så vi satte oss i trappen och fikade. Jag gör min galnaste gladmin.
Jag och Edgar. Mest lät jag maten fota mig pga klänningen som jag älskar!

 

Och så detta. Bland de mest delade artiklarna…sååååå väntat (helt galet oväntat!).

 

En utslagen isprinsessa.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen