Ytterligare ett kort CV

Lantbruksminister som gärna parkerar mitt i vägen för andra enligt förstahandskällor så att bussar får åka mot motsatta körbanan….eller hur var det nu RB?

 

Ni vet ju att jag nojjar över att vi styrs av personer som har så låg utbildning att de inte kan ”förutse” saker dvs. har ganska begränsade kunskaper och då en liten referensram. Jag roar mig då med att jämföra med andra länders motsvarigheter till våra statsråd och här tycker jag jag fann en intressant kille. 50 år, bortadopterad vid 4 månaders ålder, studerat på college, huvudämne engelska, fått stipendium. Blev journalist, arbetat mkt med det och inte bara varit politruk….Michael Gove

 

10p….det är en tredjedels termin det! Och gymnasium…..vad för slags?

Och här hans franska motsvarighet juristexamen….Stéphane Travert  Vi ligger efter…

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen