Julinfluensa?

 

Den här var så fin. Men jag handlar INTE saker till mig själv! Jag har kläder som räcker en livstid redan……

Men vad ÄR detta? Vi blir sjukare och sjukare….Maken Vabbar för jag orkar inte. Då blir det jag som får släpa mig till butiken för att handla…vi har två födelsedagsbarn i veckan (22/12 och 24/12 och JUL) så att VILA finns liksom inte på världskartan. Barn är av naturen empatilösa och om julklappar/födelsedagspresenter utebli visas ingen pardon. Jag hade kunnat stanna hemma och låta maken handla men det kändes som det sämre alternativet med tre gnälliga och högfebriga barn. Minsta motståndets lag gäller en dag som denna.

Bäst att fota saker och låta sonen själv välja. Allt för många gånger har jag kommit hem mycket nöjd med mina inköp som sedan inte alls fallit barnen i smaken. Jag hade önskat en färg men nej, svart. Hemma sydde jag på gröna lappar med vårt namn. Den här gången SKA det gå!

Jag skulle köpa tre saker. Hänge till kedja år Edgar, Trosor och hårspännen till Tylla och sen handskar till Frank (det 185:e paret i min livstid känns det som och de kommer i vanlig ordning MÄRKAS ordentligt). Jag tror jag kommer göra något spekulativt denna gång som gör att ingen annan vill ha dem…vad det nu kan vara.

Under min färd lyssnade jag på vetenskapsradion om Freud. S.Osten har gått i analys i 16 ÅR! och sen provat en hel del annat…..holy shit!

Freud liksom…..kanske möjligen en förklaringsmodell men verksamt…? Vet inte riktigt….

Jag som är en ”lågtempare” måste bara dokumentera detta, jag har FEBER! Det är stort! Men det hindrade mig inte från att ta mig till Coop, vi behövde handla men när jag stod där i kön tänkte jag att jag nog skulle svimma. Bara några dagar kvar till två födelsedager och julen….jag håller tummarna här.

Jag testade två gånger när jag skilde mig för jag var så ledsen….men hon ville bara prata om min relation med min mamma. och det kan jag berätta att jag har, en relation med henne alltså. Ibland blir vi väldigt arga på varandra, men vi älskar alltid varandra och är otroligt lika. Och såklart har hon påverkat mig men hon var inte anledningen till att jag var så otroligt krossad av att skiljas.

Det var att jag var så ledsen för att radikalt ändra förutsättningarna för min dåvarande man och mina tre barn som gjorde mig ledsen, en akut krisreaktion skulle jag säga….och oro för hur det skulle komma att påverka mina barn.

Ytterligare en bokrecension dök upp. Denna gång på Instafram. @villivonkanbooks Tack så mycket!

 

Så här stod det!

2 svar på “Julinfluensa?

  1. Huuu, lider med dig pga har precis utstått denna influensa själv. Jag har aldrig feber och nu över 40 grader. Trodde ju jag var döende, minst, sen kom hostan och så tappade jag rösten. Är fortfarande helt kraxig, sisådär fyra veckor senare. Igenkänning på födelsedag och jul samtidigt också. Dålig timing, men tycker ändå att just den födelsedagen är så mysig pga julen ramar in allt så fint. Och varför är det så svårt att få inslaget presenter i vanligt papper bara för att det är december? Alla köper väl inte bara julklappar?! Krya på dig och familjen. Stor kram J

    1. Men krya på dig själv! Du har det ju värre än jag! Jag hamstrar presentpapper för tydligen är det ett öde värre än döden att få födelsedagspresenter i julpapper….man vill ju inte traumatisera barnen helt….Tack och lov är maken inte sjuk men vi fortsätter med feber här hemma och trist knasig hosta. Två av barnen nu feberfria. Jag hoppas INNERLIGT att de kan gå sista dagen på förskolan imorgon för jag orkar liksom inte vara hemma med alla hela julen, jag måste få en dags vila från flygande pepparkakor och tuschpennor innan…
      A

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen