Trendar just nu!

Jag och Edgar imorse iklädda våra julklappskläder. Maken fotade.

Senaste trenden i kvällspressen nu verkar vara att visa upp kändisars barn som nått vuxen ålder. Ett av genidragen är att säga: Det kan inte vara sant (typ) de är SÅÅÅÅ lika!?!. Motsatsen skulle ju förvåna mer. Men jag kan faktiskt INTE tycka att David Bowies dotter är jättelik honom. Det kan ju bero på vilka bilder som visats och jämförts. Jag har ju inte sett någon av dem IRL. Jag tänker spontant att likhet mellan barn och föräldrar inte är helt unikt och om de sedan har ungefär samma talanger….så kanske inte heller det är en världssensation?

Idag skulle vi göra två saker. 1. Riva av ett kalas med fem barn inbjudna och 2. Ta emot och rädda en dödsdömd tupp.

Punkt ett blev så mycket bättre av punkt två. Tyvärr blev det i slutändan så att Lill-Anders fick flytta tillbaka hem för vår större tupp, Garbo, attackerade honom och sen blev det tuppfäktning med blodvite. Lill-Anders vad dock välkommen hem igen efteråt. De andra två tupparna i hans hem hade kanske fått en varningsvibb och tänkt att grytan väntade även för dem om de inte samarbetade mer…?

Nåväl. Vi var alla väldigt nöjda efteråt. Alla föräldrar utom en stannade dessutom kvar så det blev lite som förr i tiden när man bjöd familjens vänner mer än en hel skolklass. Trivsamt.

Nu har vi städat (igen) och jag skriver en mental minneslapp om att INTE STÄDA INNAN gästerna kommer. Jag ska endast städa HALLEN, det är första intrycket…..sen får det vara kaos i resten av huset.

Medan jag städade innan kalaset tänkte jag att jag nog aldrig kommer komma så långt att jag städar HELA huset i ett svep en enda gång under min livstid. Jag får liiiiite torpardrömmar faktiskt. Inte för att jag älskar att städa precis men jag gillar känslan över att ha koll på alla saker, ha en genomtänkt möblering och visst vore det skönt att ha alla tavlor mm uppsatta på rätt plats med rätt avstånd. Som det nu är har vi 75% klart ungefär…..och så lär det väl vara närmaste 10 åren är jag rädd.

Nu lördagskväll med På spåret, ja jag somnade ifrån både det och Den döende detektiven igår. Jag älskar ju att se Lassgård och Per Svensson såklart;) men jag retade mig orimligt mycket på sköterskan som sa ”smotie” och inte ”smoothie”….tre gånger på en kvart!!! Varför rättar man inte det som regissör???

Nåväl, hon har en biroll och jag ska inte reta upp mig på detaljer, det är bara pensionärer som för göra det.

Tjing!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen