Full rulle

Här sitter jag i halvmörkret och funderar. Blommorna som jag köpte till 14/2 står än, härligt med kvalitet och det är nog en fördel att man handlar närodlat…

Jag vet inte när jag skrev sist men det känns väldigt avlägset. Jag gillar ju att ”skriva av mig” i princip dagligen men tiden räcker inte just nu.

Jag vaknade tidigare än vanligt idag…tio i sex. Just idag kunde jag gott ha sovit för onsdagen börjar med ett tandläkarbesök. Och tanken är att den ska avslutas på Elverket med ett genrep av Angels of America. Men nu känns även det avlägset för jag har ont i halsen.

Min överläkare på avdelningen säger att jag inte ska bry mig om något annat än tentan på fredag och det är så sant. Men livet kommer alltid först och barnen gör liksom inga undantag för mig. Jag har bestämt att om jag har feber idag får jag ställa in kvällen för jag kan INTE vara sjuk på fredag. Det skulle allvarligt ”fukka upp” min tillvaro.

Så mamma och lilla A, Lennart bor nära, han får bli min stand in i så fall! Nu kaffe och sen, väcka barn!

Tre av mina hjärtan. Den här veckan har jag fyra av barnen i mitt hus. En annan kommer med till fjällen och så stora F som reser runt i Centralamerika och filmar stränder (åt mig känns det som)…..

 

Den där lilla ungen alltså. Så tuff och söt på en och samma gång. Jag råkade missa hennes utmarsch i söndags….jag satt för långt bort och var distraherad, då bröt hon samman. Trodde att jag lämnat henne. Hur kommer det sig att barn alltid tror att deras föräldrar ska lämna dem? Jag var inte ur sikt mer än maximalt 30 sekunder…..paniken kommer över dem så snabbt. Lilla gumman! Hon tröstades nästan lika snabbt.

 

Vi försöker så långt det är möjligt att undvika ”slötittande” på diverse elektroniska mojänger. Är det skärmtid man kallar det med ett allomfattande ord? Istället har vi köpt väldigt mycket brännbar leklera. Det kan verka dyrt men det är så mycket roligare! (Om man tänker bort det faktum att de ständigt ska bråka om VEMS lera vilken liten klutt är….men det är ju samma bråk om de olika skärmarna…

 

Nästan all skidutrustning är inköpt second hand. Vi vet ju inte om de kommer gilla skidåkning så värst så bästa att inte investera i onödan. Fast…jag tänker att de kommer få åka skidor vare sig de vill eller inte för jag ÄLSKAR det!!

 

Och så ett tips för att laga älsklingskläder som det går hål i….
Lite tråd, en nål och knappar som du sparat i 10-15 år är allt som behövs.

 

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen