Vabbelivabb

Exmaken plockade fläder till mig för jag insåg att jag skulle missa hela säsongen pga tidsbrist. Detta kommer avhandlas i nästa inlägg..eller i en kommande bok.

Jaha, då var det dags igen. Ovanligt nog kom första snuvan INNAN skolstart…så vad har man då att vänta?

Jag har tagit den ”lediga” dage i akt och gjort en himla massa bra saker (utöver att passa på barnen).

  1. Satte en deg på jäsning som ska bakas på fredag då jag har kompledigt pga stängt fritids (för det hörbar vi med här…två dagar stängt inför skolstart!
  2. Gjort flädersaft, eller gjort och gjort, jag har kokat lag, skivat citroner, hällt över den frysta fläderns och satt på ett svalt ställe. Svalt ställe innebär i skruffen under trappan, resten av huset är särdeles varmt.
  3. Rensat lite inför VÄXTHUSETS ankomst.
  4. Gödslat tomatplantor med hönsgödsel.
  5. Mejlat nödvändiga mejl inför tvåårsbesiktningen som maken haft i uppdrag att göra senaste månaderna. Jag t o m hittade det ställe han lagt adressen till besiktningsmannen på. Som sagt: A woman´s gotta do what her man won´t….
Där sitter han och är fullt upptagen med att bygga med verktygen från igår. Inga stora olyckor (hammare i huvuden, sågar i ben osv..)

Men nu sitter jag bara här. Barnen har bara fått frukost, vatten och vattenmelon. Vi tar nog Mc D till lunch/middag eftersom maken utlovat detta i något svagt ögonblick.

Snygga kapsyler från sista tidens tonicprovningar…

Jo, jag har fattat ett ekonomiskt beslut också. Jag ska eller HAR gått med i JAK. En annan typ av bank som jag tror passar mig bättre än profithungriga storbanker…jag ska se hur vi går vidare med det. lite spännande är det allt. Tack Karin för tipset!

Här ska det rensas upp, hatar oreda men vi är så bra på att ordna just det. Växhusplats?

Faktiskt har jag gjort lite mer saker…jag har vattnat, roterat fröer och namnar dem, plockat ringblommor för att göra olja (tänkte först salva men sen kom jag på att jag har pipettflaskor i källaren..).

Dagens lektyr!

Nu ska vi snart väg. Vi hörs!

A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen