Min bok i ljud!

Nu finns den i ljudform! Jag har inte hört den själv men jag ska. Jag har bara hört en ljudbok i mitt liv och det var Hummelhonung och den gjorde mig kräkfärdig så jag har varit lite skeptisk sedan dss och det var nog 20 år sedan minst!

 

Jag började skriva när jag fortfarande var sjuk. Ett nästan klart manus skickades till Louise Winblad med önskan om att hon skulle vilja illustrera och hon svarade JA på en gång! Det var 2016. 2017 kom den ut i bokform och idag släpptes den som ljudbok i en lät uppdaterad version. Det tar två timmar att lyssna på och mitt råd är att ta en kvart-tjugo minuter i taget om du är utamattad, annars orkar du inte och gör dig sjuk. Är du frisk anhörig, då har du inga skäl att inte kasta dig över den direkt. Den är rolig och nyttig, full med tips och konkreta exempel! Ett sant fredagsnöje rent av!

 

Trevlig helg alla!

A

5 svar på “Min bok i ljud!

   1. Hahah! Va! Verkligen inte, hon e väl inte det minst tjock?
    Tyckte ni va lika snygga ju! 🙂

    1. Menar du inte Edina? Hon galna PR-bruden? Jag hade hellre varit Patsy…som är ständigt hög och chic…;)
     A

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen