Hej då stress!

Pug heter förlaget, där är det knökfullt med kändisar!!!!

Jo men ni visste väl att det ska bli en bok till väl?!? Kan jag ha missat att nämna det? Det blir en uppföljare till Innan väggen men för den som tillfrisknat något och nu kämpar för att inte halka dit igen. Den ska komma i april om allt går enligt plan. Sä här ser den ut och presenteras den på Bokus: Min andra bok

Den här gången är det ju såklart ännu värre att skriva eftersom jag nu har en press på mig själv att göra det lika bra….lite snyggare och sälja MER! Om jag lyckas få den utlånad mer än 1000 gånger på ett år som med förra boken får vi väl se, man måste upp över 2000 utlåningar för att få en enda krona från biblioteken. Jag håller tummarna och borrar ner huvudet för att få till det. Men jag är som ni kanske märkt väldigt stolt (nästan hybridskt) över att ha Innan väggen på 100 bibliotek!

Jag har idag skickat in papper på att arbeta deltid. Det var en lättnad. Jag hinner inte med riktigt och det är inte boken som stör mig, att skriva är avkopplande för mig. Det är kaffefilter, soffkuddar på golvet och missade läxor som stör min nattsömn och fokus under dagen. Nu vet jag att om fyra veckor kommer jag ha en dag ”ledig” där jag slipper stressa, utsättas för ”fredagskrocken” på motorvägen hem från jobbet och att hinna sno ihop en middag så att inte blodsockermonstret tar över mina familjemedlemmars själar.

Jag återkommer säkert till detta. Nu ska jag ägna mig lite åt andra bloggen, den om mitt hus, trädgård och design. Den är sorgligt eftersatt. det är slut med det nu!

Tjingeling!

A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen