Food for thought

Jag har nog fingertoppskänsla för vad de breda massorna vill ha….billiga klockor från Kina marknadförda av kändisar. #viärdömdatillundergång

Men god morgon på er. Det är gråare än grått. Maken stock kring sju för han tar ett extrapass idag. Jag tittar ut genom glipan i gardinerna, GRÅTT! Det där gråvädret som nästan känns på huden. Natten var halvbra. Fram till fem fick vi kanske sova. Sen kom ett bar efter ett. Två kom för att sova och somnade om tätt intill. Sen kom ett barn som ville vara vaket. Han släppte in katten som rev ett av de sovande barnen som då vaknade. Han fick gå ut, med katt. Somnade nästan om. Meken kommer in för att säga att katten bajsat på köksmattan…jag replikerade: Behöver jag veta det nu? Han stack kort därefter. Tylla sov trots allt detta och jag började läsa lite på telefonen. Jag såg detta om den dyraste lägenheten och det gav mig energi att resa mig, snabbt men tyst och smidigt som en katt (läs gravid elefant) för att skriva av mig och förhoppningsvis få en lugn stund vid matbordet med kaffe, dator och ett tänkt ljus. Nej just det, tända ljus går bort för katter brinner så bra. Och varför katter vill svassa omkring tända ljus är för mig en gåta. Jag ska nog komma på en lösning där….värmeljus i lykta blir det nog, eller stormljus? Ja det är bättre.

 

 1. Men där står ju lyktan jag behöver! Och en gipsavgjutning av formen till mina betongplattor, så praktiskt! Hur källsorterar man gips? Man måste väl till återvinningen kan jag tänka!

  FARS DAG, tänk det glömde jag säga till maken när jag fick kattbajsinformationen. Men han är INTE glömd. Faktum är att han tjatade till sig sin present i förväg. Kanske därför jag glömde”. Jag var på ett fantastiskt bröllop nyligen och toastmaster/min bordsgranne hade den här snygga skjortan på. Och jag måste säga att den är all that. Den klädde honom mycket bra. Jag tror jag bestämde mig då för att köpa en likadan till maken. Lite i det dyraste laget men han köper nog en skjorta varannat år, kanske minde så det var det värt! Vi får se om han har den på idag….

  Tack Rickard för tipset! Och trevligt sällskap vid bordet!

   

 2. Pappa kommer få den här, brorsan ”pitchar in” också. Jag hoppas han gillar den för den är ju lite galen…men det passar vid närmare eftertanke helt perfekt!

   

   

  Sökte efter bladmönster att ha på den sjal jag nu stickat 2 cm på….jag kom på att en mosstickad sjal kan bli just lite mossig. Jag kom också på att jag ju hellre kan göra de där stickändringarna jag tänkt på ett tag så det gjorde jag igår. Sjalen får vänta lite. Ena projektet blev halvklart (ska bara fästas) och det andra är iallafall påbörjat. Det krävde att jag löste upp en enorm härva av olika garner först så jag hann nästan bara det och cirka en centimeter av själva projektet. Men det kommer bli bra och jag slog maken med häpnad med mina stickkunskaper. Han har nästan aldrig sett mig sticka annat än Lovikkavantar så när tunnaste stickorna och mucher kom till….ja då blev han imponerad. Tänk det! Tänk bort färgen på bilden, lavendel lever inte i min garderob, bara i trädgården!

   

  Varifrån numreringarna kommer här i texten är för mig en gåta som kommer att förbli olöst. Nu har jag tre barn att ta hand om (en sover tack och lov ännu), en parkourträning att ta dem till, disken, bajsmattan, hönsen och sen en middag för just MIN far att komma i tid till. Ingen panik ALLT KOMMER ATT GÅ BRA!

Hej då allt det grå!

 

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen