Flodhästpuré….

Jag kommer skriva mer om detta men just nu, för att inte glömma….

 

Vi ska ut och resa, om två månader. Och NU skulle vi boka restaurang. Med Michelinstjärna, why not liksom? När man sover borta (far far away) och har TRE nätter utan barn som krälar på en, då kan man få äta asdyr mat också, tänkte vi. Men, det verkar inte bli något. Det är stängt…out of season. Deta ställe rekommenderades men jag behövde bara se bilderna från stället för att känna att detta är INTE vi. Posh på fel sätt liksom. Maten ser ut som….att vi kommer vara hungriga. Skinnade och hungriga. Så vi kollade menyn lite närmare. Notera rad fem. Suckling pig med rabarber, pure på hippo tops(?) och sen grön anusjuice?!?

Nä, det blir väl en lokal bodega tänker jag med Sobrasada. Det blir kanske ännu bättre? För om jag känner mig och maken rätt går våra små korta resor utan barn varannat år oftast ut på att…..sova. PUNKT! Mat, det är helt klart sekundärt. Sömn är prio ett och att slippa plocka undan efter frukost. Vi har hyrt bil också för att kunna ta oss runt ön. Sist jag var där drev min far Club 33 och det var ju ett tag sedan. men coola bilder på Lasse Åberg, Björn Skifs m.fl. har han i sin kartong med en miljard osorterade bilder från tiden innan kompaktkameran…. Mer om vårt planerade äventyr när jag har mer ork. Nu se Tyst vittne och böna och be om massage!

 

Jag har något emot för krånglig mat. PUNKT.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen